Prestigio MultiPhone 4300 duo

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
V aparatu --meni nastavitve--klikni , podatkovni promet--VEČ---nato ..mobilna omrežja...3g service...prednostne nastavitve omrežja GSM in klikni GSM/WCDMA(avto mode)............ tako imam jaz in mi dela-

Nazadnje urejeno:

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Retro, zdaj si se pa spustil nivo prenizko, Evrofilu, ki ima problem s 3G povezavo, nisi povedal ničesar uporabnega. Sploh pa so tvoji prispevki v glavnem neuporabni. Kogar zanima karkoli o posodobitvah pri Prestigio, lahko to ažurno pobere na njihovi spletni strani. Ti te novice opaziš šele 2 tedna kasneje.
Pohvalno in pozitivno, če lahko s postom komurkoli pomagaš, ampak to, kar počneš ti, je na žalost le nabijanje.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Mi je čist vseeno kar si misliš o moji pomoči če veš kaj več pomagaj ti, upam da v kratkem kaj pametnega napišeš osebam ki vprašajo kaj je z njihovimi 3G ji, si morda zasledil da jim ne moreš pomagati ker enostavno ne veš ali so kaj od opisanega tudi sami postorili da bi prišli do boljšega sprejema 3G,
Nimam se za pametnega ampak če želim pomagati in oseba ne sodeluje z tabo je potem rezultat tak kot ga tu vidiš.
V bodoče --IGNORE---

Nazadnje urejeno:

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
cool-1.gif

S tabo, ne z tabo...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Asko, pa ti je potem zacelo normalno delati?
Ker jaz sem ga ze dvakrat (in mi gre reinstaliranje ze malo na zivce, tudi z Backupom), pa se novo posodobitev sem nalozil, pa vseeno ne sodeluje... :S

Saj imas v mislih reset preko Settings-Backup&Reset-Factory data reset?

Ce prav stekam ima dva GSM modula in en 3G modul, ki se ga softwersko preklopi med SIM karticami... A ga to slucajno zjebe, in mora biti 3G simka vedno v spodnjem slotu ali kaj podobnega? :S

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Hej, pa kaj je zdej to? Ali naj kupim 4300 ali ne? Ko berem vaša vprašanja in odgovore, sklepam, da ne bom mogel fotografirat in snemat na npr. 16GB SD kartico in mogoče celo uporabljat GPS, poleg telefoniranja , seveda? Mi največ pomen, da lahko kaj na hitro posnamem in naredim kakšno fotko, ampak na SD kartico, kakor v dosti starejših in cenejših telefonih.
confused-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ja po factory reset (Settings-Backup&Reset-Factory data reset) deluje normalno. In samo SIM1 podpira 3G, SIM2 pa ne.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Fotke gredo sigurno na SD kartico. Preverjeno včeraj ko sem telefon dal na Factory reset, fotke na SD kartici pa ostale nedotaknjenje.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
jaz imam PRESTIGIO4300 in mi Wifi, 3G in GPS normalno deluje,tako da se ne bat če si ga boš kupil,poblem ni toliko v telefonu kot v Andoidu, moji kolegi imajo tudi Sony in Samsung in ko jim telefon začne štekat ali se baterija hitro izprazni je pač treba narediti factory reset, pri IPhonu pač tega ni pa naj še kdo reče da je potem precenjen telefon,en kolega ga ima kakor tudi samsunga S3 in je pač podal tako izjavo,da mu v 3 letih še ni steknil pa lahko nalagaš gor/dol kolikor hočeš, Android pač - zastonj software

lp

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Malo treba prebirati teme tudi nazaj dosti kaj je bilo napisano in obrazloženo in ..asko.. tudi to da je v telefonu samo na kartici 1 .dosegljiv 3g. Pa vas zopet preganjajo dvomi da telefon ne dela dobro,na koncu sem jas kriv da vam ne vem razložiti
nekateri si ne date dopovedati da je vse rešljivo samo če sodelujete, nekateri pač ne sodelujete in ne berete tem..

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kaj meni repliciraš...jaz vem da je samo na SIM1 3G...in tudi še vedno pravim, da je za ta denar v svojem razredu dober telefon.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Asko, pa saj ni - pri meni vprasa na katero prizge 3G... Lahko prestavljas med eno in drugo?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jebem si mater budalo jedo, [cenzura] zarukani, postar me je naredu tepca zarukanega.
bonk.gif

Al pa ce bi se prej spomnil, da je na simki ki jo probam nucat nestandardni APN.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
tisti, ki vam ta phone ne odgovarja in pljuvate po njem, mi lahko prodate ekran za nekaj eurov in bova oba vesela,nujno ga rabim

lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
evo, nekaj za netka

OMEJEVALNA RAVNANJA
6. člen
(prepoved omejevalnih sporazumov)

(1) Prepovedani in nični so sporazumi med podjetji, sklepi podjetniških združenj in usklajena ravnanja podjetij (v nadaljnjem besedilu: sporazumi), katerih cilj ali učinek je preprečevati, omejevati ali izkrivljati konkurenco na ozemlju Republike Slovenije.
(2) Zlasti je prepovedano:
– neposredno ali posredno določati nakupne ali prodajne cene ali druge poslovne pogoje;
– omejevati ali nadzirati proizvodnjo, prodajo, tehnični napredek ali naložbe;
– določati v razmerjih z drugimi sopogodbeniki neenake pogoje za primerljive posle, če je s tem sopogodbenik postavljen v konkurenčno slabši položaj;
– za sklenitev pogodbe zahtevati, da sopogodbeniki sprejmejo še dodatne obveznosti, ki po svoji naravi ali glede na trgovinske običaje niso povezane s predmetom te pogodbe;
– razdeliti trg ali vire nabave med udeleženci.

10.gif