Prestigio MultiPhone 4300 duo

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej ne omejuje, pac poskrbis da ne dobijo roben oz jim navijes nabavno ceno. Ustno jim das vedeti da pac tega ne bodo prodajal vec, ce bodo sr. z ceno

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
eto, tudi meni ne deluje 3G (včeraj je deloval).

Sem probal vse opcije, izklop/vklop, nanovo nastavil apnje, posodobitev, ni da ni (razen hard restore), a 3G ne dela.

Mori mi ga delat HR ker se pol spet jebisam z nastavitvami, ampak bom vseen še to probal.

Telefonček je kul, ampak tud obup po svoje.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Retro, a ni takom da ni potrebno nič teh posegov pri 4300, da prenos možnih appov itak lahko prenašaš na externo spominsko kartico?

Citat:
Uporabnik retro pravi:
http://www.howtogeek.com/11466...to-the-sd-card/
write.gif

http://translate.google.si/tra...ved=0CEIQ7gEwAQ

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
DSi nastavil v nastavitvah tvojega operaterja? tam imaš možnost da si nastaviš tudi 3 g , po želji.

kot sem napisal, sem šel čez vse nastavitve dvakrat, vse na novo nastavil, a 3G še vedno ne deluje in imam občutek da bo kar za na servis.

Se bojim, da se napake na Prestigiu kar stopnujejo.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Imaš dve kartici vstavljeni ali samo eno? Če ti je kartica delala pravilno vstavljena in imaš pravilne nastavitve je nemogoče da ti ne dela.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
@retro ja samo eno kartico imam in vse nastavitve so prave...naredil sem vse te osnovne/znane nastavitve, a vseeno ne dela. Zadeva pač ne dela samo od danes, in prej nisem nič spreminjal, nič novega nalagal in ne menjal kartice itd.

A ne glede na to, da praviš da ni mogoče da ne dela, pač ne dela. Zakaj točno trdiš oz. misliš, da ni mogoče, da ne bi delalo?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Proti temu nedelovanju 3G-ja je bilo pri meni edino zdravilo HR. Bo res treba malo na Asbis povprašat zakaj se to dogaja,. da kar iz lepega preneha delati DATA . Jaz imam sedaj že 2 tedna mir in zadeva deluje
evil.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
tudi sam sem klel 14 dni ker mi data ni delala, kar na enkrat je nehala...
kriv je bil fuc.king widget na kateremu je bila očitno po defaultu data izklopljena, torej kljub temu da sem imel vjlučeno data na telefonu jo je widget očitno zj.ebu...

če pomislim kakšno štalo sem imel vmes ko sem nujno rabil dato pa je nisem imel, se danes le lahko pogledam v ogledalo in vidim oslovska ušesa...

torej preverite statuse widgetov, če jih imate inštalirane

19. mar 2013
6
0
1
Živjo fantje in dekleta, a ste preveril osnovni widget? jst sm si enkrat verjetno ponesreč v widgetu izklopla 3G (puščici) in ker sicer tega ne uporabljam, nisem opazla cel teden da je blo to krivo da 3G ni delal :D je ena od opcij.. mogoče zna komu pomagat

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Pri meni se še ni primerilo da ne bi 3 G delal oz. prenehal delati, kot sta omenila sogovornika zgoraj je dovolj samo ena aplikacija ki ima nekje nastavitev za 3 G in jo ta izklopi, torej bo potrebno pri nameščanju raznih aplikacij in vidgetov dobro prebrati ,do česa vse ima program dostop .cel čas trdim da samo naenkrat 3G brez nekih v samih aplikacijah z dostopom do 3G čeprav je v telefonu dostop omogočen --se ne izklopi.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
@Netko: dva tedna? Jaz sem obupal že po enem dnevu, ker sem se počutil popolnoma gol brez date
smile-1.gif
je pa tako da meni je prenehal delovati ne da bi karkoli nalagal/spreminjal/nastavljal itd. Tako da z zagotovostjo lahko zatrdim, da ni prioblem v eni od variant katero opisuješ. V tem primeru se je zgodila najverjetneje neka sistemska jeba in je po HR začel telefon oz. data delovat. Ampak je jeba skos ene HRje delat itd.

@Retro: laj ti s svojimi vedno povšalnimi odgovori nisi pomoč. Valda da app al pa widget k ga mam vem zakaj je in kaj blokira in kaj ne...in ko mi zmanjka idej, ko sem večino prečekiral napišem tu.. In ne nabiji stalno v svojo smer, če sem ti napisal da ni blo sprememb. Jst kle problema ne pišem zato, k nimam druzga dela, al pa zato k ne maram Prestigiota (k sem ti že povedu da ga prodajam in mi ni v interesu blatit znamke, ampak če nekaj ne dela pač ne dela).

Sicer pa še vedno trdim, da se appov brez roota telefona (ki jih je možno prestaviti na drugo interno particijo - tako da izločim tvoje nabijanje o tem da nekatere se da-nekatere pa ne, ker je to vsem android uporabnikom kristalno jasno) NI možno prestaviti na eksterno SD kartico!

@Netko in te prosim, da na tem mestu to potrdiš, ali zavržeš z argumentom, da bo za vse čase mer, bi šlo? Hvala.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
BIAS @ žal je tako da ne boš nekaterih stvari glede telefonov Prestigio nikoli razumel in to enostavno zato ker ti enostavno več veš kot jaz , in to ti dam prav ker ti prodajaš telefone in to moraš vedeti, kako in kaj.
Po drugi strani pa nočeš razumeti drugih ki bi ti radi pomagali in na koncu ugotoviš da napr, kot jas samo nabijam in zavajam.tebe in druge z svojimi nasveti, če bi ti takoj napisal da naredi hard reset bi mi napisal da ti je škoda izbrisati vse prenešeno in ostalo vsebino z telefona, ampak Bias tudi sam sem že parkrat naredil hard reset vendar sem vse shranjene datoteke znova naložil, to je za tebe špansko selo ker še dandanes nočeš dojeti da moraš narediti varnostno kopijo.
Glede prenosov na zunanjo SD pa sploh ne bom debatiral, je že zadosti napisanega in verjamem da tudi tu nočeš dojeti da se da prenesti, če meni uspeva brez rota telefona prenašati na zunanjo kartico ....

Pa brez zamere Bias, jezi me samo to da trdiš eno , prosiš za mnenje, narediš pa tisto kar bi moral že na začetku in bi bil mir.
Prebral sem nešteto tujih forumov in nekaj diomačih kjer se opisujejo napake telefonov 4300 in 4500 duo in v vseh ki jim 3 G povezava ni delala ali prekinila je šlo v večina primerov za napačne nastavitve,,nekaj tudi zaradi prenešenih aplikacij, isto je opisal Netko, isto sem zasledil v dveh mojih apih in sem jih odstranil. , v enem sem zasledil da se je to zgodilo po nadgradnji in po ponovni nastavitvi je vse bilo ok.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
po resetu mi vibrira telegon pri pisanju sms prej pa ni,odznačil sem vse pa kljub temu,kaj storiti

lp