Presneti piškoti in njih opozorila.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ker mi gredo na živce, da se ob vsakem ponovnem odprtju zopet pojavijo ta opozorila.
Če se naloži cookie ali ne na moj Pc mi je čisto vseeno in ne rabim opozorila za to, v vsakem primeru sem z nekim razlogom na tisti strani, torej z ali brez opozorila za cookie bom šel naprej, prej ko ni bilo opozorila so se naložili kot se bodo tudi sedaj, ko bom potrdil.

Takrat ko kaj " iščem " tako sproti brišem cookie ali pa imam zakrit IP

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ker kaj?

Če kaj rabim mi je vseeno tako za cookie kot za anonimnost, čudi me ko ravno toliko nakladajo o tej varnosti da ta Musarjeva ne naredi halo ali pa kakega opozorila za tiste, ki imajo na telefonih narejeno za lokacijo in ko objavi sliko veš točno pozicijo kje se oseba nahaja.
To je malo bolj zaskrbljujoče kot pa če nekdo ve katere strani obiskuješ.

Programerjev cel kup, pa nihče ne zna skupaj spacat ene skripte s katero bi se dalo onemogočit ta opozorila
bonk.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Rabiš program, ki omogoča white listanje določenih cookijev. Se pravi, da na strani lahko označiš, da ti določenega cookija ne briše. Te skripte za prikaz obvestil namreč delajo tako, da ti pošlje cookie, da ti je že prikazal obvestilo in, kako si odgovoril. Tega cookija , ali več njih, ne smeš pobrisati. Potem pa ne bo več kazalo obvestil.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@Bossek

Če že sprogramirate, da jih prikazuje potem še lahko naredite da jih ne
grin1.gif

Hvala za link, bom preveril
nahrung002.gif

Edit:
Obstaja kakšna možnost, da bi se to naredilo še za FF?

Če si ti soustvarjalec tega na linku potem kapo dol in svaka čast
nahrung002.gif

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kontaktiral programerja na mail in dobil odgovor, da če bo vse po sreči bo čez vikend narejen plugin, ki bo delal na vseh brskalnikih
cheer.gif

kj novga na to temo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a tudi vam peeshkot zafrkava na bolhi? Če imam vklopljenga, sploh ne morem na bolho.