Prepovedane substance - cena v Sloveniji

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Torej, zanima me cena per use. Torej za en joint ali za enkraten fiks, kakršenkoli že. Ne rabim točnih cifer, ampak vsaj približen red velikosti.

THC, heroin, kokain, ecstasy in amfetamin... I guess this pretty much covers it.

Enostavno nimam prav nobenega občutka, koliko tovrstne stvari stanejo, me pa zanima.

Pa prosim za resne odgovore, čeprav vem, da morda pričakujem preveč.
smirk-1.gif
Hvala!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Thc na drobno

albanka, bosanka - 5 eur
skunk - 10 eur

ostalo na drobno
heroin - 40 eur
kokain (cistak) - 80 eur
ecstasy - od 10 eur naprej / tablet
amfetamini - od 10 eur naprej

vse razen X-sov je na gram. Moras vedet da pri heroinu in kokainu zaradi razvite tolerance na zacetku gram zadostuje za 3 suse, na koncu pa za enega (zo laicno povedano). Ampak glede na svojoprofesijo to verjetno razumes bolje kot jaz =)

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Super, tole precej osvetli situacijo! Hvala!

Še dve podvprašanji:

- Koliko gramov marihuane potrebuješ za en joint? Cene zgoraj si verjetno napisal na gram.
- Pri kokainu si mislil količino, potrebno za intravenozno aplikacijo ali za snifanje?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Po koliko se pa analgetiki na crnem trgu preprodajajo Jernej? In kako gredo po vrsti..
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
To tud mene zanima, kako kaj dohtrji dilajo s tabletami itd.
rolleyes-1.gif

Sicer pa se meni to ne zdijo pretirane cene, jaz bi še cigaretam zvišala ceno na kakšnih 20 evrov na škatlico.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Kolker vem pride dober joint 10-15 eur pa ostane še mal za miševe
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Super, tole precej osvetli situacijo! Hvala!

Še dve podvprašanji:

- Koliko gramov marihuane potrebuješ za en joint? Cene zgoraj si verjetno napisal na gram.
- Pri kokainu si mislil količino, potrebno za intravenozno aplikacijo ali za snifanje?

Vse je odvisno kako reden si, koliko jih kadi joint ipd.

1g trave je načeloma za tri poštene đojnte, če kadiš sam tut 6.
1g koke je tam 5 poštenih špur za redne, 8 za občasne.

S ceno ki jo je navedel apolo, da je 80 čistak se ne strinjam, prej 120, 150, odvisno koliko si močen v žepu.
70g je pri nas gram za na ulico, sepravi redčen s kreatinom, citronko, bejbi pudrom in podobnim sranjem, tudi medrol drobijo noter
(predvsem pri laboratorijski koki, ki jo lahko delamo doma - tresne dost bolj, si pa naslednji dan ali dva popolnoma uničen)
Prava koka, čistine tam 60, mogoče 70, je gram potamalem 200e, je pa res da te tam ena špura prbije kot tistih 5 s ceste.

Sem že videl ko je modela po eni lajni vrglo preko, pa mu je takoj začelo zvijat obraz. (oči, usta pri govorenju)

Koka se ne intravenira, vsaj ne da bi jaz slišal zato. Pri heroinu sta obe opciji, ampak je na iglo bolj učinkovita. (manj za večji učinek)

Ena špura dobre koke pa te drži tam 45minut, spet odvisno od kvalitete in velikosti špure, ampak če govorima da je špura
osmina grama, si v povprečju pol ure "gor", pol pa začne upadat.

Čisto koko ki omenja appolo, sicer nevem kaj je za njega čisto, ampak če je čisto tisto kaj stane 2,5k 50g s česa se s primesi dobi
110-120 blow-a, pol je tak čistak na drobno 100e potamalem.

Težko je govorit o točnih cifrah, ker se na regijo razlikujejo, čistina varira kot kvaliteta v bosni, lahko te pet špur komajda prav dvigne,
lahko pa te ena vrže čez in si kot mongoloid naslednjo uro ali dve, naslednji dan pa komaj vstanes s postelje.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

To pa tudi mene zanima, koliko kaj stane. Verjetno tam okrog 10eur ampula morfija
confused-1.gif

Close enough. 10 ampul je dobrih 10 evrov.