Prepis danes?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Zdravo, vem, da je polno tem o prepisih vozil, ampak jaz zaradi okoliščin rabil naredit prepis danes. Pomembno mi je, da lahko danes po 14h uredim prepis in vse kar spada zraven na enem mestu, če je to možno in v okolici viča, lj. Kdo ve kje? Če drugače ne, lahko tudi kjerkoli v lj, samo da lahko prepis vozila uredim danes in komplet na enem mestu. Res hvala za info, zvezdice padejo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
www.prepis.si, plačaš z moneto, sprintaš pogodbo in račun, potem pa samo se nekam na tehnične preglede ali na UE uverovit podpis in to je to.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ali pa BTC.

Zadaj za Avtohišo Moste imaš podjetje ABC AVTO , delajo prepise, potem pa samo overiš na Interservice ( 1km stran, na Letališki) in si fertik.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Zdravo, vem, da je polno tem o prepisih vozil, ampak jaz zaradi okoliščin rabil naredit prepis danes. Pomembno mi je, da lahko danes po 14h uredim prepis in vse kar spada zraven na enem mestu, če je to možno in v okolici viča, lj. Kdo ve kje? Če drugače ne, lahko tudi kjerkoli v lj, samo da lahko prepis vozila uredim danes in komplet na enem mestu. Res hvala za info, zvezdice padejo.

Vse na enem mestu ne bos mogel urediti... Edino, ce potrebujes samo prepis (brez overovitve in ostalega)...

Jaz sem delal prepis lani proti koncu leta ravno na Vicu
smile-1.gif
... Tam pri bivsi tobacni je Avtosola Finish, ki poceni naredi komisijsko pogodbo ( poklici, ce se to pocnejo >> http://www.super-finish.si >> del. cas: PON - PET od 8.00 do 16.00, kontakt: Tel: 01/426-13-15
GSM: 041/282-253, 041/614-013 ) ... Potem se sprehodis cez cesto do Obcine Vič in tam overis podpis (poleg kina Vič) ... tam imajo odprto danes od 8.00 - 12.00 in od 13.00 - 15.00 ( http://odpiralnicasi.com/spots...igad-0600f9b0f5 )... Potem pa se odpravis kamorokoli, kjer imajo tehnicne preglede, da se naredis prepis papirjev (prometna, tablice, zavarovanje...) ... Jaz sem sel takrat do Šiške ( Atos Vis), ker vem,d a tam skoraj nikoli ni guzve
smile-1.gif
...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Se da urediti vse na enem mestu.
Jaz sem na avtohiši Real naredil prepis, tam so mi overovili pogodbo, nov kupec mojega avtomobila je pa še plačal zavarovanje in je bilo vse zrihtano v pol urce.
Samo ne vem kako je pri njih s prepisi, mogoče da so mi šli malo na roke, ker sem pri njih kupil novo vozilo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Se da urediti vse na enem mestu.
Jaz sem na avtohiši Real naredil prepis, tam so mi overovili pogodbo, nov kupec mojega avtomobila je pa še plačal zavarovanje in je bilo vse zrihtano v pol urce.
Samo ne vem kako je pri njih s prepisi, mogoče da so mi šli malo na roke, ker sem pri njih kupil novo vozilo.

Za kaksno ceno?

Decembra lani se ni dalo... sem preklical vse mozne dealerje... celo Interrservice, ker so ga priporocali iz vecih koncev... pa se ni dalo...

Komisijsko pogodbo so bili nekateri ze pripravljeni narediti... samo za bajne vsote (pri prodajni ceni 9500€ so hoteli od 150 do 300€ - pri Super Finish sem placal 30€
smile-1.gif
) ... Potem, ko sem imel komisijsko pogodbo in overovljen podpis, pa je slo dalje na "enem mestu" ... Ocitno se je pa v teh parih mesecih kaj izboljsalo...

Pred parimi leti, ko sem prodajal avto, si lahko komisijsko pogodbo naredil skoraj za vsakim vogalom... in v vec ali manj vseh avtohisah in salonih... lani decembra pa je bil kar problem najti nekoga, ki bi to naredil za "nromalen" znesek
smile-1.gif
...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Pri Realu so mi računali 30€ za pogodbo in 1€ za overovitev.
Tudi jaz nisem vedel, da mi lahko oni overovijo.
Normalna cena prepisa pa je nekje od 20 do 40€.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Res hvala vsem za nasvete, tale Real varijanta mi fejst diši. Stupo, a to je na Vodovodni?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Res hvala vsem za nasvete, tale Real varijanta mi fejst diši. Stupo, a to je na Vodovodni?

Katerikoli handler ki se ukvarja s prodajo rabljenih avtov bo to naredil. Vprašanje je le za koliko denarja, danes so mi priporočili enega ki prodaja bolj povprečne avte, za dva v bližini ki se že z malo boljšimi avti ukvarjata so pa rekli da sta kar precej dražja.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz sem delal prepis lani proti koncu leta ravno na Vicu
smile-1.gif
... Tam pri bivsi tobacni je Avtosola Finish, ki poceni naredi komisijsko pogodbo ( poklici, ce se to pocnejo >> http://www.super-finish.si >> del. cas: PON - PET od 8.00 do 16.00, kontakt: Tel: 01/426-13-15
GSM: 041/282-253, 041/614-013 ) ... Potem se sprehodis cez cesto do Obcine Vič in tam overis podpis (poleg kina Vič) ... tam imajo odprto danes od 8.00 - 12.00 in od 13.00 - 15.00 ( http://odpiralnicasi.com/spots...igad-0600f9b0f5 )... Potem pa se odpravis kamorokoli, kjer imajo tehnicne preglede, da se naredis prepis papirjev (prometna, tablice, zavarovanje...) ... Jaz sem sel takrat do Šiške ( Atos Vis), ker vem,d a tam skoraj nikoli ni guzve
smile-1.gif
...

Tale Jest-ova varijanta je bila res najboljša
nahrung002.gif
.