Bi rekel da vrocina. Sem bil tudi jaz presenecen ko sem to videl. Je bil pa to 2012 model, zna bit da so v aktualni generaciji to porihtal. Skoda da so jo sedaj ven vrgli, meni je to kul dodatek, ki ga obicajno najdes samo pri premijskih znamkah.Vrocina? Zaenkurc plastika?
Glej pri 3:30, vse piše na sliki, ACC nastavljen na 100 kmh, pred njim ni avta, avto pelje med 50-70 kmh. Takole na uč bi pa rekel, da gre prepočasi in vprašanje če bi na zaviti cesti to sploh kdaj koristil.
Vozilu se pred ovinkom prižgejo stop luči, torej ni dovolj predvidevalDemonstracija asistenčnih sistemov:
Torej na podeželjski cesti kljub temu da je tempomat na 100 kmh, zna pred zavojem sam zmanjševati hitrost. Iz posnetka se sicer ne vidi dobro, kako hitro to pelje glede na ostrost ovinka, ampak nekaj za geeke sigurno.
Demonstracija asistenčnih sistemov:
Torej na podeželjski cesti kljub temu da je tempomat na 100 kmh, zna pred zavojem sam zmanjševati hitrost. Iz posnetka se sicer ne vidi dobro, kako hitro to pelje glede na ostrost ovinka, ampak nekaj za geeke sigurno.
Tam so tudi materiali (kazalcev in vsega ostalega) premium.
Prejšni model je zmanjšal hitrost v samem ovinku. Tale zamanjša že pred ovinkom.
še ene 20 let razvoja v takem tempu, pa bom mogoče v penziji kon čno užival v samodejni vožnji
aha podobno kot moj likalnik na voice komande (aka žena)
zaradi drobnega tiska se vsakič vprašaš, če je vredno
Delite svoj Passat z drugimi.
Mobilni ključ.
Zakaj ne bi svojega vozila delili s sodelavci, prijatelji ali družinskimi člani? Z novim Passatom to lahko storite povsem enostavno. Na ta način lahko mobilni ključ prek varne povezave pošljete drugemu uporabniku in mu omogočite, da s svojim pametnim telefonom odklene vozilo in zažene motor. Za začetek sta vam na voljo dve licenci, ki sta veljavni eno leto. Dodatne ključe lahko dokupite v spletni trgovini ali neposredno v vozilu.
1 Na voljo le za pametne telefone Samsung s standardom GSMA. Pogoj je opcijski navigacijski sistem Discover Pro.