Prenosniki Asus

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Odvisno kdo nameče komponente skupaj. Veliko domačih znalcev nameče komponente iz vseh vetrov kjer gledajo samo MB-je GB-je inTB-je, komponente se skregajo med sabo, za nameček se vzame še najcenejše ohišje in x ventilator. Potem pa misliš da imaš letališče pod mizo. Računalnik pa se ti vržmaga vklopit. Tukaj bi tudi sam bolj zaupal firmi kot nepreverjenim lokalnim mojstrom. Druga zgodba je če si sam znalec in analiziraš komponente in benchmarke 2 meseca v naprej. Sam vem da sem se za zadeve pred leti dosti zanimal in sem bil dosti razgledan- sedaj me je pa čas v par letih povozil ko dinozavra.
grin1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.976
2.264
113
ampak to še ni vse, ker tisto kar ni očem vidno je še bolj pomembno pri brand računlaniku, govorim o biosu in driverjih

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.039
437
83
tam ko se terc po tori rola
Asusa imam jaz, pa moja tudi, vsak svojega sva dobila 2014 za Miklavža. 15'', 500GB. Delata oba brez problema, razen, da sem pri mojem že menjal baterijo. Sem bil pa sam kriv, ni bila v redu instalacija v bajti in mi je skurilo polnilec in baterijo.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Danes me je razveselil poštar z medionom. Prvi vtisi so ok. Dobil sem tisto kar sem pričakoval. Ohišje je še kar ok. Malo slabše kot hp pro book ki sem ga imel v službi in še za stopnjo slabše kot lenovo 3000 serija. Podpričakovanji pa se mi zdi dvd pekač- izdelava, in tipkovnica ( ne bosta v uporabi). Zelo dober pa se mi zdi zaslon, ki je uporaben tudi v močnem soncu. Ventilacija je kar tiha.