prenosnik..prosim za nasvet glede nakupa

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ja ne vem..sem sam posliku ...

Ga pa vsake tuk cajt spiham s kompresorjem...zobotrebec zatlačim v ventilator in gasa..

Dj raje povej če je dober al ne al kaj bi ti kupil za ta denar...bo itak za hčerko...fb igre...poverpoint 2013 mora bit....

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Glede na strojno opremo je vrh glave za pisarniško delo in tudi kaj bolj zahtevnega.
Minusi so pomoje:
- HP
- windows 8
Pa Office 2013 (Powerpoint, Word, Excel) boš moral "dokupit".

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Sj to se brezplačno dobi..ali bo kakšen problem pri teh k bo windows 8 ?

zajeta-slika.png

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Če dobiš zastonj Office zraven potem super. Problema s kompatibilnostjo sigurno ne bo, ker oboje M$ dela.
Minus sem dal pri Win8 zato ker je tako butast uporabniški vmesnik (moje osebno mnenje).

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Sem pogledal na telekomovo stran in nikjer ne piše da je Office zraven, tako da ne vem po čemu sklepaš da bo gor naložen?
Tebi je verjetno kak znanec "kupil" in naložil Office, ker sicer bi jih moral plačati: http://goo.gl/oljhcg

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ja,,dol iz neta jih je snel zastonj .. čeprov je s tem poverpointom 2013 problem...podatke na ključku ne moreš uporabljat potem na poverpointu 2007.

Je pa kr drag ta Office iz tvojega linka...

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Jaz imam drugega hp-ja ker sem mislil da bo boljše pa je enako, grafična mi odpoveduje. Ati radeon, intel hd mi dela ok. A še ima kdo s tem probleme v prenosniku? Enak problem sem imel pri fujitsuju.

Vzamem v zakup da sta oba compa crap :p

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
En detektor morš dat na servis.
tongue-1.gif

Drugače pa ja, ampak on je to pogumno razširil na cel brand.

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Mi ne rabiš tega limat. Pri nas je cel holding že lep čas na HP-ju in s stotinami prenosnikov, ki smo jih v tem času dali čez, ni bilo nobenih omembe vrednih težav. Tu in tam kak ram, disk, optična enota, nekaj ekranov. Klasika pri vseh znamkah. Bistveno več so jih uporabniki polomili, kot pa jih je crknilo. Pravzaprav je bilo celo ukradenih dosti več, kot crknjenih. Kupujemo seveda samo Pro in Elite serijo.