Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kako stare zaloge če jih pa nimajo in jih drug teden dobijo? In če ga vzamem s podatkovno napravo in mi je stara naročnina že potekla me pride 27 €x24...torej 648 €..redna cena je pa menda 949...
s tem, da ta na "menda" linku ima Intel četrte (zadnje generacije), medtem ko ima mobitelov 3. generacije.
bi bilo dobro pogledati, kakšna je razlika med enim in drugim, definitivno pa bo baterija malce dlje držala s tistim 4. generacije. ne dvomim, da je tudi močnejši oz. hitrejši.
Ja, samo ti si izjema a veš. Ostalim razpadejo takoj, ko jih vzamejo iz škatle.
ON
Tisto zgoraj je malo predrago ampak hej - hitri kredit na dve leti tudi nekaj stane. Povprečen user pa itak ne bo opazil razlike med tem in malo novejšim.
Vem za vsaj 10 HPjevih laptopov, od prijateljev in znancev, ki so se po cca 2letih začeli pregrevati ali pa so zaradi tega crknili.
Zanimivo, da pri ostalih znamkah ni tega problema.
HP tudi vodi po številu okvar med laptopi. Tako da jaz HPja nikoli več ne bom kupil...
Torej v 2 letih crkne 16% HP latopov; v 3 letih pa več kot četrt
Ne rabi bit na kavču, da ne more dihat. Nedavno sem odprl HPjev laptop ki se je pregreval...
No vzrok je bil v temu da sploh ni bilo nobenih zračnih rež v bližini ventilatorja, posledično se je ta zelo matral pa še hladil ni, ker ni imel od kje dobit hladen zrak.
Potem ko sem izrezal okroglo luknjo (5cm premera) v plastiki pod ventilatorjem se je situacija zelo izboljšala.
Torej tipičen FAIL pri načrtovanju zračenja laptopa...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.