Premier League 2011/2012

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
2 sezone nazaj je bilo isto, smo malo pospešili v drugem delu, upam da letos enako a še bolje!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Si siten, se vidi da si še mladenič, veš kaj vse je počel kot igralec? Ljudje ga imajo radi in to je bistvo, bi pa potreboval kakšnega boljšega svetovalca in kakšen boljši nakup!

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Katerikol drugi trener bi že letel na Kennyjevim mestu. Skrajn cajt bi bil.

Tako je. Pa Sounesa za trenerja
hysterical-1.gif

Njegov problem je, da se je zajebal in zdaj hoče dokazat da se ni (z nakupom Carrolla). Res pa je, da prav velike izbire klasične špice nima. Pa poškodba Lucasa je vzela pol borbe iz sredine.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Si siten, se vidi da si še mladenič, veš kaj vse je počel kot igralec? Ljudje ga imajo radi in to je bistvo, bi pa potreboval kakšnega boljšega svetovalca in kakšen boljši nakup!

Mi je jasno kaj je počel. Tudi ko je bil trener in je sam igral je šlo. Zdje pa pač ne gre. Zajebal so itak z 3/4 nakupi. Včeraj spet zajebal z začetno enajsterico. Pač pravim da bi kdorkoli že zdavnej letel.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
In koga dobit? (Dej si ze dopovedat, da je PROCES rebuildanja ekipe. Instant success fani mi grejo na qurac, posteno.)

Villas Boasa? - Hara z mnogo drazjim squadom k Liverpool, aja ne hara cist.
Deschampa? - Juve ga je skenslal, hara v Franciji.. niti ne.
Rijkaarda? - Se Galatasaray ga je steral
Hiddink? - Moz, ki je mel kvalitetno ekipo Rusije in Turcije, pa so ga nabil Slovenci in Hrvati
Van Gaal? - 1 leto mu je slo pri Bayernu, potem pa vse navzdol
Pellegrini? O'neill? Coyle? McLeish? Redknapp?

Poglej statisiko, Liverpool ima eno najjacih obramb, 18 preck/vratnic, nekje toliko skreiranih sans, kot ManU.. a je Kenny kriv, ce je smola oz. smotani igralci?

Fergusson je izgubil proti Blackburnu in Newcastlu. FERGIE OUT!!!

City je spickil Fulham. MANCINI OUT!!!

Tottenham je izven lige evropa, REDKNAPP OUT!!!

Arsenal je od zacetka redno nizal poraze, WENGER OUT!!!

Jeezus fakin krajst..

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
zmaga.gif

Sam Boašu nekak ni kaj za očitat v Chelskiju je zdajle vse kot ena drugaliga. Da je pa moštvo še vredno kaj keša je pa kriv samo Torres, tega pa ni boaš kupil...kdo je pa še kaj vreden v čelskiju?

Je pa komplet ang. liga poden trenutno, real pa barca pomalcata te polprofesionalce.
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
In koga dobit? (Dej si ze dopovedat, da je PROCES rebuildanja ekipe. Instant success fani mi grejo na qurac, posteno.)

Villas Boasa? - Hara z mnogo drazjim squadom k Liverpool, aja ne hara cist.
Deschampa? - Juve ga je skenslal, hara v Franciji.. niti ne.
Rijkaarda? - Se Galatasaray ga je steral
Hiddink? - Moz, ki je mel kvalitetno ekipo Rusije in Turcije, pa so ga nabil Slovenci in Hrvati
Van Gaal? - 1 leto mu je slo pri Bayernu, potem pa vse navzdol
Pellegrini? O'neill? Coyle? McLeish? Redknapp?

Poglej statisiko, Liverpool ima eno najjacih obramb, 18 preck/vratnic, nekje toliko skreiranih sans, kot ManU.. a je Kenny kriv, ce je smola oz. smotani igralci?

Fergusson je izgubil proti Blackburnu in Newcastlu. FERGIE OUT!!!

City je spickil Fulham. MANCINI OUT!!!

Tottenham je izven lige evropa, REDKNAPP OUT!!!

Arsenal je od zacetka redno nizal poraze, WENGER OUT!!!

Jeezus fakin krajst..

Nekoga ki je boljši od teh klepcov ane. Sicer pa je dejstvo da bi vsak drug trener že zdavnej letel. In dejstvo je tudi da je Kenny že večrat letos zajebal postavo in menjave.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce bo Abramovic pustil Boasa, da ustvari svoj team, po svojih zeljah bojo po moje v parih letih top ekipa. Problem je, ker je Abramovic tko, kot turbobitch
smile-1.gif
neucakan. Chelsea ma precej staro ekipo in kup povprecnezev: Bosingwa, Mikel, Ferreira, Kalou nimajo kaj delat v taki ekipi, to ti je Fulham material.

Glede Torresa pa vsaj jaz vidim drug problem. Chelsea je igral vedno na na Drogbaja. Torres je pa cisto drug tip napadalca. Drogba zadrzi zogo in povlece druge v napad, ali pa sam krene, ker konj kot je, ga je tezko ustavt. Torres pa rabi podajo v nulo, kjer pol zlaufa in zakljuci.

Ce cisto posteno povem, bi Barco redko kdo premagal. Imajo zgrajeno ekipo v nulo, lahko komot mize spilajo, vse se tocno ve kje kdo stoji, uigrani v nulo. Real bi bil po moje nekak tako, kot je City.. Koga 6-1 sesul, naslednjo tekmo pa proti Fulhamu 1-0 zgubil.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa povej kdo je boljsi od teh klepcov?

Kennyju nimas kaj zamerit (OK zajebe kdaj kaj, tako kot vsak drug manager), pozna klub, pozna igralce, pozna anglesko mentaliteto, osvojil je vse, kot trener in kot manager. Reference ima redko kdo take, na pamet mi pridejo edino Sir Fergie, Guardiola pa pogojno Mourinho.

Nakupe Adama, Downinga, Hendersona vsaj jaz drugace gledam. Statisticno so v prejsni sezoni te trije modeli ustvarili v celotni ligi najvec sans. Niso Xavi, Iniesta in Messi, so pa garaci. Ce pa pricakujes, da se bo vsak transfer window pripeljal 4 Gerrarde, se pa motis.. Politika je, kot sem ze rekel, pripeljati mlade talente, pocakat 3-5 let in jih medtem izsolati v super uigrano ekipo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pa sej mi je jasno samo jezen sem zaradi brezveznih napak in zamujenih priložnostih. In Kenny je car samo to še ne pomeni da ga ne smem kritizirat. Sploh pa ne ker jih neposredno financiram

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je le City, pa so doma igral.. Mal zivcnosti, odsotnost Suareza, Pepe zajebal prvi gol, pa smo tam..

Ni panike, bojo pa v pokalu padl
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa sej mi je jasno samo jezen sem zaradi brezveznih napak in zamujenih priložnostih. In Kenny je car samo to še ne pomeni da ga ne smem kritizirat. Sploh pa ne ker jih neposredno financiram

Ne se jokat,
cry12bpy.gif