Premier League 2011/2012

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Meni pa to z Meirelesom ne gre nekako skupaj.... uro pred koncem prestopnega roka si naenkrat igralec izmisli da hoče v drug klub, pa mu dajo dovoljenje, se v 1 uri najde tak klub, dogovori odškodnina za igralca, njegovi dohodki in registracija za nov klub? Verjetno je že dlje časa on bil plan B v primeru da ne dobijo Modriæa, pa je bilo vse praktično dogovorjeno že...... to mi je edino logično. Ker mi je 1 ura za vse to premalo časa
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja itak. Pri Chelseaju je bil Modric v prvem planu. Ker ga tudi na zadnji dan niso dobil (baje tudi za 40 mio ne), so v zadnjih momentih "tappal" Meirelesa, da je hitro podal pisni transfer request in se v urci dogovoril za prestop. Pri Liverpoolu ga Dalglish ne vidi ravno, kot kljucnega igralca, pa ga je za 12 mio prodal.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jup, totalna ownaza Tottenhama, ni kaj.

Ceprav je imel tudi sodnik par briljantnih ampak igra je bila pogreb.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kva pa sodniki na tekmi ManU pa Čelski? Pa kak je Torres falil :D

Sicer pa letos Kenny čist falil z okrepitvami.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kva pa sodniki na tekmi ManU pa Čelski? Pa kak je Torres falil :D

Sicer pa letos Kenny čist falil z okrepitvami.

Ma ni, sam treba je pocakat, da se uigrajo, pa bo. Xabi Alonso je tud smrdel prvo leto. Pa, ko Stivi pride nazaj bo tud boljs..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pa ne moreš kr vse naenkrat v igro fuknt.....malo je pretiraval z prevetritvijo ekipe...po moje saj....Maxi pa Suarez sta hud par, pa Škrtel na desni je lol

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kaj jim fali?
bonk.gif

Jih sploh poznas, al jih poznas samo po FM?

prvi je has been troublemaker, drugi je pač (drugorazredni) anglež, tretji za kvečjemu za dopolnitev ekipe, noben ni okrepitev v pravem pomenu besede ... no za borbo za 4 mesto bojo ok
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kaj jim fali?
bonk.gif

Jih sploh poznas, al jih poznas samo po FM?

prvi je has been troublemaker, drugi je pač (drugorazredni) anglež, tretji za kvečjemu za dopolnitev ekipe, noben ni okrepitev v pravem pomenu besede ... no za borbo za 4 mesto bojo ok
evil.gif

Vidis, k si jih najbrz lih 5 minut gledu v vsej njihovi karieri.

Adam, Henderson in Downing so v prejsni sezoni skreirali najvec priloznosti.

Za Adama je bil United zainteresiran, backupplan, ce Young ne bi uspel. In Adam je lep priblizek Scholsa. Trenutno tega se ne kaze, je le 25 let star. Bo pa se, predlozke, visoke podaje in proste strele ma zelo podobne Xabi Alonsu - kreatorju Reala.

Downing je bil lani pri Villi koristnejsi, kot Young. Imel je vec podaj in uporabnih predlozkov.

Bellamy je bil pa v predprejsni sezoni motor Cityja. Bistveno boljsa opcija, kot N'gog. Zna igrati po krilih, je se vedno dovolj hiter, zna igrati second strikerja, edinega strikerja, multiuporaben. Pa se fan Liverpoola je, tako da motivacija ne bo problem.

Okrepitve niso slabe, jaz sem bolj zadovoljen, kakor ce bi kupili 3 superstare, kjer bi se zgradila ekipa okol njih, potem bi se pa po 1 letu spomnile, da to ni to in bi hotli it drugam. Sicer pa zvezdnikov ne rabis 11, 2 je vrh glave dovolj in pa 9 delavcev.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa ne moreš kr vse naenkrat v igro fuknt.....malo je pretiraval z prevetritvijo ekipe...po moje saj....Maxi pa Suarez sta hud par, pa Škrtel na desni je lol

Ja lej, gradi se nova ekipa. Deadwood so popucal (Poulsen, Degen, Konchesky, N'gog, Cole, Jovanovic..) zdaj je treba to uigrat. Je pa Kenny priznal, da so zajebal, da so celo prevec s spostovanja sli v tekmo. Pocakimo, da se uigrajo, da vsi koncno osvojijo "pass & move" sistem, da se vrneta Gerrard in Glenda, pa da vidmo pol.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
ma sej upam da se uigrajo samo zaenkrat pač nism lihk najbolj zadovoljen. sploh pa ne s Carrolom

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj ne more bit, po taki ownazi
smile-1.gif

Hendo pa Carroll imata lep potencial bit flop
smile-1.gif

Upam pa, da se uigrajo in se zacne spilat, kot se spodobi.