Premier League 2011/2012

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
united po dolgem času spet igra hiter atraktiven nogomet.pozna se mladost ekipe žoga teče hitro od noge do noge pa tudi welbeck zna zadeti iz polšanse.smalling je pa itak trenutno top mladenič v ligi.zna biti da bo kar hitro igral za reprezentanco.young je pa končno pokazal in dokazal da je izvrsten nogometaš

Cleverley, Jones in Smalling so vsi vpoklicani v reprezentanco za naslednji kvalifikacijski tekmi z Bulgarijo in Walesom. Welbeck je out za 5 tednov (je bil pa pred tem tudi vpoklican).

Glede na to da je Johnson poškodovan je tukaj samo Micah Richards s katerim se bo Smalling boril za mesto v prvih 11 na RB.

Cleverley pomoje kaj veliko minut ne bo dobil, Jones pa prav tako malo verjetno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Nimata šans. Sicer je zdaj prehitro reči, videlo se bo nekako po 10 krogih kam kdo sodi letos, ampak mislim da se konkurenca tudi v angliji vedno bolj oži na raven španske Primere..... zdi se mi da zmorejo biti prvaki oba kluba iz Manchestra in Chelsea, ostali nimajo za burek. Velike četverice več ni.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj pravim da se bo itak po ene 10 krogih videlo kdo bo kje, ampak trenutno mislim kak pač mislim
smile-1.gif
pool bo verjetno ta ki bo zamenjal Arsenal v igranju lige prvakov drugo leto, kaj več pa težko, prekratko klop ima.

Sej veš kako je, par poškodb in izgubljenih tekem, pa hitro pade morala. Vsem se še lahko obrne na slabše (no, razen arsenalu
grin1.gif
)

Liverpool ima tudi pomoje preslabo klop, ni nekega res dobrega branilca in nekega dobrega napadalca. Vezistov je pa 19
grin1.gif

Chelsea ima isti problem.

City - bomo videli.Če mene vprašaš se jih lahko nadstrelja. Obramba ni pol tako dobra kot njihov napad. Vsak bo pa moral vzeti v zakup kakšen dobljen gol proti njim.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Samo 17 vezistov še, poulsen in cole greta v francijo
smile-1.gif
bogi cole, ne morem verjet kako nizko je padel eden najbolje tehnično podkovanih angležev zadnjih let....

Chelsea letos že ima kvalitetnejšo klop, ampak imam občutek da je United edini ki lahko menja skoraj celo prvo postavo, pa še vedno lomi po angliji.

City ima pa za celo postavo napadalcev, pa to kakih: Džeko, Kun, Tevez, Balotelli, Bellamy in zaenkrat samo posojena Adebayor in Santa Cruz...... norci
smile-1.gif
poškodbe v obrambi jih znajo pošteno potolčt, nimajo neke širine tam, ampak ti ki so, pa niso ravno od muh....... vsaj meni se tako zdi? Res pa da jih zdaj en čas nisem videl igrati.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
City ima res lepo igro. Ko sem gledal proti Totenhamu. Nasri se je res obr vklopu v postavo in meni igrajo atraktiven nogomet. Je pa res da je ima Tottenham porazno obrambo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Eh...angleži....barca ma letos klop, real je pa tudi še boljši. Bodo bolj drobtine v LP letos.

Bellamy gre iz shittyja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ene par zanimivih prestopov na zadnji dan. Crouch v Stoke, Meireles v Chelsea, Bellamy v Liverpool,...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Wenger je dobil Pera Mertesackerja.Na SP mi je bil všeč njegov način igranja.
Po moje bo koristen v Arsenalu.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Če pogledaš ostale invalidne branilce, bo ta kar okrepitev.

hysterical-1.gif

pa saj niso sami loleki
grin1.gif

škoda za Nasrija city mi deluje neka umetna tvorba brez duše.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Arteto je tudi kupil Arsenal...... ni ravno Cesc, ampak vseeno, z njim mislim da so se rešili in če se ga bodo izognile poškodbe bi znali vseeno konkurirati za LP.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Samo 17 vezistov še, poulsen in cole greta v francijo
smile-1.gif
bogi cole, ne morem verjet kako nizko je padel eden najbolje tehnično podkovanih angležev zadnjih let....

Chelsea letos že ima kvalitetnejšo klop, ampak imam občutek da je United edini ki lahko menja skoraj celo prvo postavo, pa še vedno lomi po angliji.

City ima pa za celo postavo napadalcev, pa to kakih: Džeko, Kun, Tevez, Balotelli, Bellamy in zaenkrat samo posojena Adebayor in Santa Cruz...... norci
smile-1.gif
poškodbe v obrambi jih znajo pošteno potolčt, nimajo neke širine tam, ampak ti ki so, pa niso ravno od muh....... vsaj meni se tako zdi? Res pa da jih zdaj en čas nisem videl igrati.

Saj ni res. V sredini so ostali, kot first teamerji: Lucas, Gerrard, Adam in Henderson (pa se ta ne bo vec first teamer, ko se vrne Gerrard). Tukaj sta edino se cup playerja Spearing pa Shelvey.

V obrambi se je kupil Urugvajski branilec Sebastian Coates (MVP letosnje Cope Americe) in pa sprobana PL opcija Enrique. Ce bo vec ali manj Agger fit, se ni za bati za dobro obrambo.

Osebno pogresam enega desnega hitrega wingerja in pa roko na srce, se mi mogoce malo milo stori, ko vidim kaj podpisuje konkurenca, kaj pa Liverpool. Ampak ni panike, letos se je sestavilo mostvo za top 4 in kvalifikacije za CL, skratka hrbtenica, drugo leto naj bi se pa dodajale "zvezde".

Zal mi je malo Meirelesa, a vendar ce poda ob 23:00 uri na zadnji dan prestopnega roka transfer request, ga je brezveze zadrzevati.