Premier League 2011/2012

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Seveda ga ni in niti sodnik ni dal rdečega zaradi dotika....... obe nogi naprej, pa marš ven in premisli do drugič. Žogo čistiš z eno nogo, z obema pa rušiš igralca.

Kateremu ex igralcu ni jasno zakaj je padel tu rdeči? Materazziju?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja zgleda da marsikaterem komentatorju/igralcu ne...

Meni se je pa zdel to en tak fin tackle....en na sezono tok lep, fucbal at its best. Verjamem da lahko gre kaj narobe....mogoče je to že priprava na Mančestrove okrepitve...

161790hp2.jpg

Fergie: Don't worry Paul - you won't be the oldest in my team by February!
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pa tega ne vidiš, da nima nobenega namena zbijat žogo z obema ali pa zadet Nanija v noge?

Dejansko nese žogo z eno pol pa sam še škarjice nardi z eno. Lahko bi tud pokrčil noge in se ustavil še pred nanijem...bi to bil tud rdeč karton? Se pravi se nit vržt ne smeš z obema naprej?
tongue-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To potem pomeni 5-10 rdečih na tekmi?
tongue-1.gif

No ja...pa nič, sem zdaj opustil misel še na kako lepo posredovanje v ang. ligi....zgleda jih bom veliko več videl v španski.
evil.gif

PS. Zakaj se fucbaler nikakor ne sme poškodvat? Kašne so statistike takih štartov? Blo je nekaj grdih zlomov ampak so statistično nični....malce smučarje poglejte ali kake druge športe.
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne morem verjet kolk glupih komentarjev. Uni ga lepo objame z obema nogama vi pa vidite namero zloma noge in usmrtitve njegove družine za 3 kolena nazaj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Objel ga je samo zato ker ga je zgrešil.... tip je šel z namero da ga polomi, ne zbijat žoge ker žogo lahko zbijaš z eno nogo in on bi jo brez težav.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
To potem pomeni 5-10 rdečih na tekmi?
tongue-1.gif

No ja...pa nič, sem zdaj opustil misel še na kako lepo posredovanje v ang. ligi....zgleda jih bom veliko več videl v španski.
evil.gif

PS. Zakaj se fucbaler nikakor ne sme poškodvat? Kašne so statistike takih štartov? Blo je nekaj grdih zlomov ampak so statistično nični....malce smučarje poglejte ali kake druge športe.
stupid-1.gif

taki štarti so redki... pa praviš da gledaš fuzbal

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, fakt je da se začne veliko štartov z obema nogama tudi naprej, samo ena se bolj odmakne.

Ma daj vsaj priznaj, da je bil tale kompanijev tackle eden najlepše izvedenih, kar se jih je dalo videt v parih letih? Da Nani ne pade in umre že ko vidi kompanija letet vanjga je čudež sam po seb, kaj šele da mu elegantno spelje žogo in jo obdrži v svoji posesti.
shocked-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Lahko bi vseen probal drugače rešit. Čudno mi je res da ni pomislil da mu lahko sodnik da rdečga...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Objel ga je samo zato ker ga je zgrešil.... tip je šel z namero da ga polomi, ne zbijat žoge ker žogo lahko zbijaš z eno nogo in on bi jo brez težav.
Žogo lahko zbiješ tudi z glavo, a mogoče ni bil pravi trenutek za tako potezo...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
MViper streljaš mimo. Z obema nogama naprej je rdeč karton. Pa ni važno al sta skupaj al ne.

Pa kaksen rdec, porkamadona? Se 138128238x: 1. je snel zogo se preden je do njega prisel (ze tukaj konec debate), 2. nogi sta bili na tleh in to je klasicen scissor tackle.

Poznate sploh frazo "scissor tackle"?

Kot sem ze rekel, ce je to rdec potem brezveze, da se sploh igra, ker nobena ekipa ne bi koncala tekme. Poglejte (vsaj zame) enega najvecjih mojstrov sliding tacklov - Mascherana. Tukaj je skoraj vsak tackle "podplat".. Se pravi, bi moral fasat 573272 rdecih kartonov po vase.. (no, saj jih je, ampak zaradi gobca
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
tud enga tazga prekrška ni na tem posnetku od Mascherana...
pa glede na to kak znalac si mi je čudn da zagovarjaš ta dotik z žogo. Že stokrat so povedal da z dvema nogama naprej je rdeč, neglede na žogo

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa si das dopovedas, da so podplati OD TAL rdec, ne na tleh?

Pri Mascheranovih posnetkih je tudi mnogo podplatov.. in? Rdec, ne?