Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če greš na Kanin se ti ne splača več hodit v Bovec. Odkar je povezava z Sello Neveo, jst hodim na Kanin, tko da grem iz smučišča Sella Nevea. Prišparaš eno uro na vožnji, pa še hitreje si gor, k ti ni treba na počasne jajčke na naši strani.
Samo tko za intermezzo - mi na kraj pameti ne pade, da bi sploh kdaj rinil čez Vršič. Če že moram it tja čez, grem zmeraj čez Predel, ker ogromno prišparaš na času (sploh če na kakega "polža" naletiš na cesti).
Ah čez Predel je isto sranje kot čez Vršič. Od LJ do Sella Nevea sm prejšno soboto imel 1h10min.
Na Sello Neveo prideš tako kot da bi hotel iti na Predel, samo tik pred mejo je tabla levo Predel, desno pa Sella Nevea. In zaviješ desno in se še 5min peleš in si na smučišču.
Včeraj sem bil, bilo je fantastično, predvsem na italijanski strani, na slovensko sem šel okoli 11. ure in je bilo južno in vroče da joj. Italijanska stran me je pa navdušila.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.