Prekletstvo z vinjetami !

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Najbolj si je narest eno vozilo k bo lebdelo 10cm nad tlemi, pol nej ti pa kr dokažjeo da se po njihovih cestah furaš
smile-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
55 € pa ja menda ima vsak za vinjeto.

55€ oz. 35 € za polletno je smešna cena in jaz jo jemljem kot posledico volitev, ki smo jih imeli lani. Stavit se grem, da bomo še letos dobili cifro preko 100 Ejev.

Če je pa cena v tem rangu kot sedaj, bi jo pa lahko čisto mirno vključili v cestarino ob registraciji. Nalepke naj pa raje otroci limajo, ampak ne po moji vetrobranski šipi.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Me zanima če bi vsi ti zagovorniki sistema "plačaj kolikor porabiš" bili pripravljeni sprejeti uvedbo tega sistema tudi kje drugje. Recimo pri plačilu širokopasovnega dostopa na internet. Če sem tedensko na netu samo uro ali dve in v tem času pretočim samo za 100mb pošte, kje je logika da plačam isto ceno kot nekdo ki visi na netu 24 ur na dan in v tednu dol powleče 50giga glasbe, filmov in igric. Upoštevajoč pravično načelo plačaj kolikor porabiš je edino prav da se meni račun drastično zniža, njega pa da se obere do zadnjega centa, kaj pa mu je treba toliko porabiti.
Uporabnik CyberShot pravi:
Moj predlog : Če brskaš po netu in čekiraš maila, pač vzameš najnižji paket ! kaj praviš ?

he he, si predstavljaš, da bi tudi DARS imel različne pakete, kot je to v navadi pri internetnih ponudnikih: paket S za hitrosti do 100 km/h, M za do 130 km/h, L za do 160 km/h, XL za do 200 km/h in XXL za neomejeno