Prekleti oderuhi spolno-formacevtski al kaj so že!

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Ko boš enkrat odrastel, si preberi navodila KT tabletk, kjer jasno piše, da je kontracepcija enako zanesljiva, tudi, če en dan pozabiš vzeti tabletko... Tako da je jemanje tabletk za potem zaradi pol dnevne pozabe neumnost. Noben normalen dohtar ti jih ne bi smel dati
rolleyes-1.gif

Po drugi strani pa: hvala bogu, če na forum dobimo še male mXke, smo ga najebal
grims-1.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Jaz bi se na tvojem mestu bolj sekirat za to, da se s Fordom vozis (ali kaj je ze na sliki), kot za tistih 10 EUR.
Saj si to hotel povedat s to sliko, a ne?

Ja brrrr predvsem to sem hotel pokazat, da se okoli vozim s starim fordom
rolleyes-1.gif
Mah, še zmeraj boljš, kot da se z vrečko na glavi voziš okoli v novi Cedeviti.
nahrung002.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Če pogledaš kolko problemov ti teh 10€ lahko reši to sploh ni drago...

Pa sploh se negre za zumo 10e, gre se za jebeno maržo, te tablete firmo stanejo mogoče 5 centov,...
Ravno se mi jebe za stara dva jurja, samo princip odiranja je tukaj svinjski... Kot da bi na dobrodelnem
koncertu proti raku, prodajal reklamne kape "Save the Kids from dieing cancer"

Nekaterih stvari se enostavno nebi smelo prodajat oz. služit na njih,...

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Nekaterih stvari se enostavno nebi smelo prodajat oz. služit na njih,...
Zgoraj si dobil odgovor, da če bi šla do zdravnika, bi dobila brezplačno.

PS: Zdravnikom je pač treba plačat jadranja, itd., tako da tiho bodi.
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Če pogledaš kolko problemov ti teh 10€ lahko reši to sploh ni drago...

Pa sploh se negre za zumo 10e, gre se za jebeno maržo, te tablete firmo stanejo mogoče 5 centov,...
Ravno se mi jebe za stara dva jurja, samo princip odiranja je tukaj svinjski... Kot da bi na dobrodelnem
koncertu proti raku, prodajal reklamne kape "Save the Kids from dieing cancer"

Nekaterih stvari se enostavno nebi smelo prodajat oz. služit na njih,...

Najceneje bo, da se kastriraš z zarjavelo britvico, pol deklinam niti običajne kontracepcije ne bo treba in ne bodo služili na tebi ama nič.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes sma malo skakala po stanovanju, in so bli pač obrati previsoki, tako da je zadevo razneslo v notranjosti, vbistvu je itak
na tabletkah, tako da ni blo panike, dokler pol po drugi pavzi ženski ne kapne v glavo; danes zjutraj nismo tabletke vzeli, ker
se je zamujalo na šiht
shocked-1.gif
Čisto presrana kaj zdaj?! Ja nič, kajčmo, gremo po jutranjo taletko, ni druge...

Itak ko ti je sila greš kupiš, nema veze, ampak prasice formacevdske al kdo oblikuje te cene, 2 tabletki (obe moreš naenkrat vzet)
j*benih 9,50€!! Pa kaj to je treba it vbit enega s palco ko pesa al kaj? Bedaki zmešani! Mislim izkoriščanje totalno, ker kaj pa češ,
čakat in reskirat? Ni šanse! Greš in kupiš... Če bi stalo 55€ bi pač dal 55€, mislim res svinjsko, pa nenazadnje, to itak v osnovi kupuje
mladina, ko itak nima keša,...

Banda!

lepo ti piše, da si nor
si pa tut mal bolj poln. prstke amš k leskovačke čevape.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
malkom, tud če pozab uzet, nej bi držale tabletke. tud un tedn, k jih ne jemle, držijo. tk da če ti je škoda dat 10€, ti lih ni treba
grin1.gif

kokrat sm že js pozabla uzet(čeprou ta mesc mam slab filing glede zamujanja
redface-1.gif
)

Hvala enako, tudi jaz vsaj enkrat na mesec pozabim pa tudi še ni bilo panike. Problem je samo v tem, da se lahko sproži "predčasna" krvavitev.
Drugače se pa tudi meni zdi veliko napram celi škatli KT. Za Yarino se spomnim, da so stale slaba 2k SIT.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem slišal drugače.
smile-1.gif

kvazi znanka zanosila dvakrat, pa je jemala tabletke. Obakrat ko je zanosila se je ocena dneva spočetja sovpadala z dnem žurke, ko je bruhala, pa po žurki še seksala. Bruhanje pa je isto, kot je ne bi vzela...enkrat.

Sicer pa vse na škatli piše.

Citat:
Hvala enako, tudi jaz vsaj enkrat na mesec pozabim pa tudi še ni bilo panike

Še...
grin1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz tableto vzamem kasneje, to pa ni enako, kot če jo izločiš. Jem pa jih pozno zvečer, da ni take panike, če se zjutraj spomnim, da sem jo pozabila in jo takrat vzamem.
Tali znanki se neke čudne reči dogajajo, da ji je že dvakrat ratalo. Sem na KT že več kot 10 let, velikokrat pozabila pa kljub normalni aktivnosti nikoli nisem zanosila. Res pa je, da bolj malo bruham.
grin1.gif
Sicer pa ni ravno lahko zanosit.