Citat:
Uporabnik Floki pravi:
tolk si plačal zaradi škatlice, ne vidiš kako velika je in to samo za dve tableti...kot da bi bili za slone ne pa za babo
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
sej trenutno še ne...mora pa do konc tedna obvezno pridt(ok jutr bi mogla pa ji dam mal cajta). sam čudn mi je k skor neki jem(skos sm lačnapa use, dejansko use me ob živce spravi)
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
sej trenutno še ne...mora pa do konc tedna obvezno pridt(ok jutr bi mogla pa ji dam mal cajta). sam čudn mi je k skor neki jem(skos sm lačnapa use, dejansko use me ob živce spravi)
Primlo se je!!! Bejžmo!!!
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Primlo se je!!! Bejžmo!!!
grem do tamale zdle, se vržt iz petga štuka...ampak ei za soboto useen vala
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
tolk si plačal zaradi škatlice, ne vidiš kako velika je in to samo za dve tableti...kot da bi bili za slone ne pa za babo
Grem pa kupim... Uuuu fino, taka fajn velika škatla, to bo ziher za ene 20x
Pa še reče mi formacevtka: "pa dve naenkrat!"
Si mislim, no ok, bo pa samo za 10x
Pridem v avto, ji porinem kokakolo v roke; odprem paket "požeri zaj!" pa gledama; WTF?!! Dve jebeni tableti.
Škatla pa ko od aspirinov!
Citat:
Uporabnik pikica pravi: