Prekinitev članstva AMZS

alex3

Pripravnik
7. jul 2009
85
0
6
Asistenca od Triglava krije avtovleko in nadomestni avto (odvisno od paketa), ne pa brezplačne posege na avtomobilu na samem kraju. Če bi naročil vleko, bi prišli.

Sem pa imel pred leti izkušnjo z Generali asistenco in jih moram pohvaliti. So mi zrihtali nadomestni avto, čeprav se je moj avto pokvaril na domačem parkirišču in je bil pogojno še vozen, tako, da sem ga lahko sam odpeljal do mehanika.

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Tri sobote nazaj je kolegu na volvotu crknil akumulator, zato tudi s ključem ni mogel v avto..potrebno je bilo nekako priti do akumulatorja. Pri asistenci so mu rekli, da pridejo po avto v ponedeljek, AMZS je prišel čez eno uro, pripeljal nov akumulator in zadevo uredil brez problema.

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
Ntksz
cool-1.gif
.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
AMZS ima limitirano koriščenje ugodnosti za razliko od Triglav asistence, kjer nisi omejen na 1 ali 2 brezplačni koriščenji. Komfortna asistenca ti pripelje nadomestni avto tudi na Lošinj če je potrebno.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Avtovleka je do 1500€, kamorkoli se spomneš, benz ti prpelejo (plačaš samo benz, dostave ne), hitro pomoč imajo..

Sam, če je kraj, ki se ga spomniš oddaljen dlje kot 80 km(160 km v obe smeri) boš kar lepo plačal za vsak kilometer. Mi je enkrat avto crknil pri Postojni, in me je šlep in popravilo v neki imrovizirani delavnici na Rudniku (podizvajalec AMZS) stal krepko.
Najprej omenjajo ugodnosti, pol se pa sklicujejo na pogoje. To, kar piše v motoreviji, pa piše na malo bolj kvalitetni avtomoto strani.
Ne pljuvam čez AMZS, ampak je v tem primeru dosti boljša avtoasistenca.
No, imajo pa vsaj dobra nadomestna vozila na AMZS
grin1.gif