ne piše niti, s čim so polnjeni ravioli, ponavadi s pršutom. Mrbit je pa to edini dan, ko mi mesa na jedilniku.
brez zamere, samo zato, ker imate nekateri problem z muslimani, ne vem, zakaj naj bi zdaj jedla iz inata svinjino vsak dan. pri vsem možnih okusnejših alternativah. izbor mesa ni versko pogojen, pa če se nekateri še tako trudite v nekih svojih malih okvirih ostati.
ržen in polnozrnati kruh pa ne vem... vem pa, da so pri nas eni ozaveščeni starši zelo problematizirali navadne bele žemljice, ker so baje ful drgačne kot tele iz pobarvane moke in par semenk po vrhu. ržen kruh mora imati 10% ržene moke, kaj dosti več je pa nima. Lahko kdo proba sam naredit ržen kruh pa boste videli, kako to izgleda, če ni bele moke vsaj pol. budale v glavnem, z lepimi slovenskimi priimki sami sebi blazno pomembni.
Objavljen jedilnik je povsem OK in boljši od marsikaterega, ki ga je sposoben najbolj glasen na roditeljskem sestanku sproducirat.