Prehod na android

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
Zame Sygic, ampak ni free
smile-1.gif
everything is free
grims-1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Odlično hvala. Kako je pa s kartami potem? Koliko časa dobivaš posodobitve? Če zamenjaš telefon ti ta Sygic ostane v lasti?

Lifetime licenca je, lahko imas to na vec napravah, lahko ga selis med androidnimi napravami, dokler je isti Google account.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
smile-1.gif
everything is free
grims-1.gif
Ta tvoj "free" si lahko nekam zataknes, ker ko zadevo rabis, po Murphyu ne dela vec. Sem imel "free" pa sem ga pol raje kupil in nimam vec problemov.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

Mater ste bedni. Za unih 19eur al kolko že pride se pasete po pašnikih. Sem včasih prakticiral isto, pa potem ugotovil da za tistih par eur imaš lifetime posodobitve, nikoli te ni strah, da bo nekaj čudno delalo, ko si nekje v tujini. Za po sloveniji mi itak dol visi. Se znajdeš tako ali drugače. Ko pa se pelješ po milijonskem mestu, pa nočeš, da ti karkoli gre narobe.
Pa še tiste "ure", ki jih preživiš za kompom ko neke cracke iščeš pa potem nekaj mečeš v eno mapco, nekaj v drugo in na koncu upaš da bo delovalo. A se splača?
Sygic je zakon, vse mi dela kot je treba. Tudi Igo je v redu, samo sem se odločil za sygic ker mi lepše izgleda. Cena ga pa itak zmaga
zmaga.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Se strinjam popolnoma... jaz tudi nimam težav plačat za app, ki ga potrebujem, sem davno prerasel iskanje crackov in podobnih neumnosti in na koncu zadeva mrkne na najbolj neprimerni lokaciji...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
smile-1.gif
everything is free
grims-1.gif
Ta tvoj "free" si lahko nekam zataknes, ker ko zadevo rabis, po Murphyu ne dela vec. Sem imel "free" pa sem ga pol raje kupil in nimam vec problemov.
Ta Sygic si Ti lahko nekam vtakneš, ker je itak klump in ni vreden centa, da bi zanj še plačeval.
grims-1.gif

Če pa si nesposoben in ne znaš uporabljat aplikacije je pa to tvoj problem in ne Murphy
priden.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik neo5468 pravi:
Google Maps se že iz letala vidi da je ameriški. Slovenija že nekaj časa ni bila posodobljena, manjkajo ceste in tudi izbira poti dostikrat kalkulira vprašljivo. Škoda.
"Baje" bo Google v kratkem updejtal karto z Monolitko.
grims-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.233
1.393
113
Ker sem prešel na android iz windows phone me zanima kako si nastavim na outlooku sinhronizacijo vseh podmap...
Uporabljam exchange.

Na windows phone je bil to en pritisk tipke... Na robotu pa tudi google nič uporabnega ne najde...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.233
1.393
113
In takšna je realnost današnjega sveta.
Saj res da ima android par miljonov aplikacij, ki jih na wp ni.
Razlika je samo da na roboteku dobena ne dela tako kot bi morala... In imaš v resnici manj uporaben telefon.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48

In zato ker na roboteku nobena ne dela kot bi morala, ljudje raje posegajo po roboteku kot po wp, kjer vse dela ? Res smo čudni mi roboteki :)