No da vam povem trenutno zadevo.
Včeraj sem spravil Procesor v škatlico in danes jo imel sabo, malo brskal po netu, klicaril okoli in sem najdel kdo mi bo vzel takoj na popravilo, žal tukaj nas serviser je rekel da ne bo mogel do ponedeljka, meni pa jutri otroci prihajajo iz tujine pa da ne bo jok in stok, oči kaj si to naredil .
Skratka, priblizno pol ure je trajalo da je model zravnal in preizkusil če dela, ta čas sem še izbral nov hladilnik po priporočilu našega soforumaša, na kar sem mu zelo hvaležen. Kupil sem PURE ROCK 2 150W TDP.
Prišel domov, uporabil 2 leve roke, malo se namatral, sestavil, priklopil, prižgal...
Sedaj že malo več kot pol ure dela, neznam kakšno igrico zalaufat da malo obremenil pa sem najdel na yt 4k video .
Moram povedat da, prej v tem času bi računalnik letel in bil glasen kot helikopter in bi bil zelo, zelo vroč, sedaj pa niti je glasen niti je več vroč, to pomeni, da hladilnik procesorja je bil prepoceni otroška igrača, tudi za tega sem dal 46e in je tudi igrača ampak spram starega, je vrh. Dam še sliko od nekega programa kateri mi je se pojavil, včeraj sem ga želel inštalirat ampak ga nikjer ni bilo, sedaj pa je.