Predlogi kaj dodati odvzeti,....

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Tega se zavedamo, a trenutno so naše usmeritve drugačne. Prazen portal ne rabi modov. Bomo pa delali tudi na tem.

Majhno potrpljenja prosim. Dopusti ....

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ne-ne-1.gif

preveč grafike > forum rata počasnejši in požrešnejši pri mobilnih napravah = big
ne-ne-1.gif

bolje imeti grafično nezahteven forum, kakor pa neko požrešno stvar, kjer ti poveča promet preko omrežja za 50+ krat...

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Meni pa so tile oglasi dalec najmanj moteci - jih pac preskocim kot "malo debelejso crto" med posti.

Grozni so pop-upi cez skoraj celo stran, ki jih niti zapret ne mores - na eni spletni strani, ki je ne bom omenjal. Pol pac cakam 2 min, zacnem klet in zaprem vecer.si (aja ooopsss
laugh.gif
) in preberem novice kje drugje. 500 x na dan me ne zanima kaksno revolucionarno ogledalo ima C4 za sovoznico...

Citat:

preveč grafike > forum rata počasnejši in požrešnejši pri mobilnih napravah = big

bolje imeti grafično nezahteven forum, kakor pa neko požrešno stvar, kjer ti poveča promet preko omrežja za 50+ krat...

Se strinjam - tale modro bela kombinacija je zelo prijazna za oci. Kicasto rdeca, kjer vse utripa in mezika pa ne.

Pa se upload ni zastonj.
drinks.gif

Dobri stari casi, ko MSDN ni bi izdelan s tehnologijo ASP in je letelo ko pes...
guitar.gif

Nazadnje urejeno:

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
A za tole gre.
smile-1.gif

alterxx15v10.jpg

Ni panike, če ne bo tega preveč. Od nečesa je pač tudi treba živet.

Nujno zlo. press
uf-1.gif

lp

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Tako reklamo komaj da opazim...me sploh ne moti...

Samo da ne bo med vsakim sporočilom, pa bo kul
wink-1.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Jaz jo še opazil nisem. Skoraj da je bilo treba luč prižgat.

Res pa je. Če bo npr. v vsaki drugi ali tretji vrstici, bo pa hudič.
rolleyes-1.gif

lp

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še en predlog z moje strani.... a se da omogočit znake v nickih (poleg številk in črk), kot je naprimer podčrtaj
grin1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
moj predlog, da se odpre ene tema v Blodnjah, kjer je možna gradnja piramide!

reklama bi bla kar dobra, res pa je da bi predvsem čuden folk mel veselje sodelovati zraven!!!

lp