Predlog za spremembo funkcionalnosti

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Kot sem ti že rekel... malo pred svojim pragom pometi.
V nekem kao resnem delu foruma raznim osebkom dopuščaš neargumentirane provokacije, offtopice ipd.

Sem te že zadnjič po PM vprašal... daj povej kolikokrat sem jaz začel provocirati in kolikokrat sem jaz teme speljal na offtopic.

Konec koncev je pa ignoriranje TVOJ predlog... kaj potem sedaj serješ?
Oprosti, nismo več v komunizmu!
Obstaja tudi svoboda govora, do katere ima vsak pravico. Na žalost neargumentirane provokacije spadajo med svobodo govora. Če ne,potem lahko seje pravega parlamenta za 3/4 časa skrajšajo (Cvikl, Grims, Jelinčič...).
17758-icon_confused.gif

Ali obstaja potem ko "dobiš pike"
grin1.gif
zaradi nekoga samo še osebni napad na njega...? Če nisi sposoben tega drugače rešit, potem se raje izogni neproduktivnim dialogom.
Tebi in podobnim (na obeh straneh) označim za spam najhujše žalitve in OFF-e, pol se moram pa še cel dan prek ZS z vami prerekat.
bonk.gif

Kakšne probleme imam pa jaz s svojim obnašanjem? Prosim za odgovor. Baje moram glede tega pomest pred svojim pragom.
rolleyes-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tebi in podobnim (na obeh straneh) označim za spam najhujše žalitve in OFF-e, pol se moram pa še cel dan prek ZS z vami prerekat.
bonk.gif

Kakšne probleme imam pa jaz s svojim obnašanjem? Prosim za odgovor. Baje moram glede tega pomest pred svojim pragom.
rolleyes-1.gif

O revček lažnjivi.
Daj ven statistiko, kako si bogi. Glede na to, da imamj jaz shranjene vse PM-je jo dam lahko ven jaz.

Kaj bi moral ti pometati? Vse idiotizme svojih prijateljev, katere dopuščaš, vse neargumentirane provokacije, svojo pristranskost...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vse moje PM-je maš shranjene?
shocked-1.gif
Veš da je vpogled v moja zasebna sporočila prepovedan, še admin ne sme. Že kličem varuha...

Citat:
Kaj bi moral ti pometati? Vse idiotizme svojih prijateljev, katere dopuščaš, vse neargumentirane provokacije, svojo pristranskost...
Beri en post nazaj...!

Citat:
O revček lažnjivi.
Hvala lepa da si potrdil svoj stil pisanja, da mi ne bo treba spet česa dokazovat...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Revček si, ker se smiliš sam sebi, lažnjivi si pa zato, ker:
a) praviš, da z menoj izgubljaš največ časa
b) praviš, da se moraš z nami cel dan preko pm-ja prerekat.

Torej... meni si do sedaj PM-je poslal ob šestih različnih priložnostih (v letu in pol) in sicer:
1. Ker si se zmotil in pobrisal moj post (dve izmenjani sporočili z vsake strani, 11 minut suma sumarum med prvim in zadnjim) - za to verjetno nisem kriv jaz
2. Zaradi tvoje pasivnosti ob odkritih grožnjah uporavnika elvirja (dve izmenjani sporočili z vsake strai, 19 minut suma sumarum, si se skliceval na službo, bla, bla bla...) - za to sem verjetno po tvoje kriv jaz a kaj čmo
3. Zaradi žalitev s strani shipmana (dal si en odgovor, pol vrstice... pet sekund?) - za to verjetno nisem jaz kriv
4. Wackotovo preseravanje... (mislim, da z vsake strani eno sporočilo, minutka?)
5. Eno sporočilo, ker se ti je zdel moj post žaljiv (minutka?) - sem kriv
6. Debata glede našega vrlega "moderatorja" (ene 3-4 sporočila z vsake strani, skupno 1h?) - NISEM kriv

Torej... moderator pediater. Kako lahko trdiš, da se cele dneve prerekaš z uporabniki, da se z menoj prerekaš največ in na koncu ugotovimo, da sva maks. debatirala 1h?

Torej moraš z menoj komunicirati 0,33x na mesec in ob tem v povprečju porabiš par minutk!?

Ja, to je res razlog, da izjaviš:
Citat:

...
Važno je, da pustiš, da se ljudje na politiki iz vseh zafrkavajo in provocirajo, potem, ko jih pa nekdo odkrito označi za to, kar so pa začneš moderirati. Tako se lahko politika kar združi s spamom, pa boš imel še manj dela

Sicer mi pa niti malo ni jasno, zakaj si to temo popeljal v OFF TOPIC!? Osnovna tema je uvedba opcije "Ignoriraj uporabnika" tudi za moderatorje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz vidim tu že v startu en sam OFF topic.
Prvo pisec poda nek "tehnični" predlog, potem pa se pisec spušča v neke subjektivne razloge, ki imajo seveda podlago v njegovem lastnem nekulturnem vedenju in neuspešni resocializaciji po izključitvi.

Post #683484 = je klasična žalitev souporabnika, celo osebja foruma.

Jaz tu objektivno vidim specialnega povratnika, ki se nikakor ne more vključiti v debato, ne da bi ob nasprotnem mnenju kake uporabnika posegel po žalitvah in neprimernem obnašanju.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.650
113
Citat:

Ali obstaja potem ko "dobiš pike"
grin1.gif
zaradi nekoga samo še osebni napad na njega...? Če nisi sposoben tega drugače rešit, potem se raje izogni neproduktivnim dialogom.
Citat:

Stari ti sploh ne veš kaj zamujaš ker me zarad pik ignoriraš!
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj si mi to včerej ob 3. ponoč nekaj s kolegoma prepeval pred vrati? Nek gangsta rap je bil...
smiley_rap.gif
smiley_rap.gif
smiley_rap.gif

Pa zakaj ste jo takoj ucvrli ko sem odprl vrata?
confused-1.gif
povabit. Samo drugič pridite malo bolj zgodaj, vsaj pred polnočjo.
683615-obisk.jpg

Priponke

• 683615-obisk.jpg
    683615-obisk.jpg
    164,6 KB · Ogledi: 202

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
--------------------
Pravila na forumu:
1. Umski maloposestnik s subsidiarnimi moderatorskimi pooblastili ima vedno prav
2. V odgovorih se lahko razpravlja o temi, ne o uporabnikih
3. Če o uporabnikih razpravlja shizofrenik, glej prvo točko

PS: Vsaka podobnost s katerimkoli uporabnikom in/ali moderatorjem je naključna in nenamerna

To, da se take izjave ne brišejo lahko pomeni, samo dvoje:
1. Je res kar piše
2. Je normalno, da je alter že na tako nizkem nivoju.

Živela demokracija in svoboda govora!
nahrung002.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.075
5.650
113
Točno tis.......optož ga da je ziher za SLS volu......te zignorira na pouno
evil.gif

Eee stari jst ne dvigujem 3h prstov k teli tvoji gangsta reperji gor......zihr so bli kaki sinovi od oficirčkov.....ti si jim mal bližje k pravš da čez okn bemfle gledaš......jst sm mejčn bl not pomaknjen....sm mn na prepihu k ti tm pr šolcu
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Možno da so trije prsti, jaz samo 2 vidim. Bo treba še kak
nahrung002.gif

Si potem tole bil ti? Tam za grmom se je še nekdo skrival.
pray_smiley.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Tehnični predlog je, da se take kot si ti spravi v red.
Predlog. Da se razumemo.

Vodstvo foruma ga lahko upošteva ali pa ne.
It's your choice.

Če pa take, ki uporabnike obmetavajo s klerofašisti, janševiki itd... Pustijo srat po forumu, pa se ve, kam tak forum paše.
Če to počne še celo moderator, kot si ti... pa lahko zgolj rečem, da je še na Red Booku višji nivo.

O tem, da čist vsako temo zaspemaš s svojimi travmami o RKC niti ne bi. Preko mojega, sicer seveda pristranskega pogleda, si najbolj problematičen ravno ti. Ne raznorazni polpismeni osebki, ki me zmerjajo zgolj in samo zaradi mojih stališč, ker jih niti ne jemljem resno.

Tko da... snecer, go home. Al bom šel pa jest. Še enga redbooka ne rabmo.

Če je pa to lastnikom foruma v interesu, naj pa povejo. Se bomo spokal v demokracijo, vi pa onanirajte na titove kipce dalje brez motečih klerofašistov.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Predstavljaj si, da v realnem svetu daš recimo policaja na ignore
tongue-1.gif

negre.press

Seveda gre in če je kaj tehnega se policit potem opraviči in te ignorira naslednjič.
cheer.gif

Še dobro, da se hecaš. Če pa se ne hecaš pa res ne vem kake policiste mate v vašem kraju
rolleyes-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.075
5.650
113
Citat:
Si potem tole bil ti? Tam za grmom se je še nekdo skrival.
pray_smiley.gif

Ja seveda....bli smo mi.....sam pol smo vidl da maš topu pir pa smo se raj dam pobral
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.075
5.650
113
UDBA brate UDBA
hysterical-1.gif

Pišuka zdei me je pa kr mal strah po ***ki hodt
evil.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ampak, če se vrnemo k izvirnemu predlogu...

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Pozdravljeni!

Imam predlog za spremembo ene od funkcionalnosti tega foruma.

Konkretno gre za spremembo funkcije "Ignoriraj uporabnika" oz. še bolj konkretno za to, da se omogoči tudi ignoriranje moderatorjev.

Razlog je predvsem v precejkrat žaljivih in v veliki večini vsebinsko nepremišljenih in neargumentiranih odgovorih enega od moderatorjev tega foruma, ki se nekonstruktivno udeležuje tudi debate v podforumu "politika" in s svojo nekonstruktivnostjo in v nekaterih trenutkih obsedenostjo, ki meji na shizofrenijo, večino tem spremeni v spam.

Predlog moderatorja tega podforuma (t.j. pediater), je da osebke, ki nas motijo pač damo na ignore.

Sedaj bi rad le udejanil predlog moderatorja podforuma, pa žal zaradi pomanjkljive funkcionalnosti tega ne morem storiti.

Thx in advance!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:

Oprosti, nismo več v komunizmu!
Obstaja tudi svoboda govora, do katere ima vsak pravico. Na žalost neargumentirane provokacije spadajo med svobodo govora.....
1. ne ločiš med svobodo in anarhijo
2. moderator naj bi tudi usmerjal pogovor in pazil, da tema ne skrene, ne samo opozarjal uporabnike

ON: Zakaj se ne oglasi kateri od ostalih moderatorjev? Zato je tema v "Predlogih..."!

Ali "subsidiarno moderatorstvo" obstaja v resnici ali je izmiđljotina tistih, ki jim je moč udarila v glavo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
--------------------
Pravila na forumu:
1. Umski maloposestnik s subsidiarnimi moderatorskimi pooblastili ima vedno prav
2. V odgovorih se lahko razpravlja o temi, ne o uporabnikih
3. Če o uporabnikih razpravlja shizofrenik, glej prvo točko

PS: Vsaka podobnost s katerimkoli uporabnikom in/ali moderatorjem je naključna in nenamerna

To, da se take izjave ne brišejo lahko pomeni, samo dvoje:
1. Je res kar piše
2. Je normalno, da je alter že na tako nizkem nivoju.

Živela demokracija in svoboda govora!
nahrung002.gif

Glej, tovrstnega pisanja je v Parlamentu polno. Sam se implicitnega zayebavanja nikoli nisem šel, vedno raje povem neposredno. In ko nekdo začne implicitno žaliti, mu določene stvari povem neposredno. Izkazalo se je, da je v "Parlamentu" neposredno "komuniciranje" prepovedano (razen posvečenih izjem), implicitno je pa dovoljeno vse.

Torej se gremo tako. Meni ni všeč, ampak če drugače ne gre...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Sprašujem vrhovni svet, če se je v zvezi s funkcionalnostjo foruma kaj spremenilo (ali se bo)?
Ravno tako sprašujem glede "subsidiarnega moderatorstva", obstaja ali ne?

PS: rad bi namreč vedel, kdaj se lahko vrnem na prejšnji podpis in atavar