Predlog za Alter

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Prepove se ofpiranje tem s tematiko starejso od 5 let. V posebnem oddelku se dovoli do 20 let. Drugje se brise in ban.

Ker tole prepucavanje na dogodke iz cadov, ko komentatorji in odpiralci nisi bili niti v jajcih, kaj sele plenicah je BOLANO in deli, razdvaja, vnasa nemir, prezir, soveastvo.

Tako ne boste nikoli enotni. NIKOLI.
Drzava propada, krade se, vi pa kdo je imel kres, pa kdo je bil pravi itd. Sram naj vas bo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Odpiranje tem ni problematično, problematično je, da se potem iz tega razvije "debata"

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Podpis!
10.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
467716-post_slo.gif

Se POPOLNOMA strinjam in kot sem že večkrat povedal, bi morali uporabniki, ki odpirajo te teme, v vsaj enomesečne Banovce, po drugi kršitvi pol leta, potem pa trajno.

Imajo za takšne teme spam in parlament, izven tega pa te teme nimajo kaj delat (pravzaprav te teme niti za spam niso, ampak ajde, svoboda govora pa to...)

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
en zgodovinski kotiček naj se jim naredi. potem pa naj moderator naredi teme 10-20 let, 20-50 let, 50-100 let, sredni vek, prazgodovina... ker vsak dan nova tema za vsak domnevni incident 75-70 let nazaj je res preveč.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik skala pravi:
en zgodovinski kotiček naj se jim naredi. potem pa naj moderator naredi teme 10-20 let, 20-50 let, 50-100 let, sredni vek, prazgodovina... ker vsak dan nova tema za vsak domnevni incident 75-70 let nazaj je res preveč.

Že obstaja zgodovinski podforum, ampak samo za desničarje, je zaprtega tipa.

Nekatere so nas izključili, ne da bi črko napisali.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.006
6.231
113
blizu močvirne prestolnice
ksz

Jaz sem pa proti, ste pozabili na svobodo govora? OK naj bo v čveku tema namenjena pred in po 2sv vojni, glede tega nimam problemov, vidim pa da nekatere boli resnica, ker so živeli v laži!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Se popolnoma strinjam prijatelj!
aplauz.gif

Sam se tistih tem niti ne bi udeleževal, ampak če naciklerofašističnim uporabnikom pustimo proste roke, nam bodo popolnoma izkrivili zgodovino.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Jaz sem pa proti, ste pozabili na svobodo govora? OK naj bo v čveku tema namenjena pred in po 2sv vojni, glede tega nimam problemov, vidim pa da nekatere boli resnica, ker so živeli v laži!

Kdo pa vam kaj krati, če se določi, da naj bodo te teme v določenem podforumu? Vi bi pač radi ''prime time'' za butaste teme, ki NIKOGAR RAZEN PARIH BUDAL (ja, si med njimi) ne zanima, ker nas bolj zanima prihodnost.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Sam osebno mislim da so vse novoodprte teme najprej presoja moderatorjev ki izgleda svojega dela ne opravljajo,ti bi lahko temo izbrisali ali opozorili da tema z podobno vsebino obstaja, torej vse skup je en šmarn niti sam se ne znajdem v kopici starih tem ob tem ko odpiram novo.KAKO naj najdem temo ki bi ustrezala naprimer mojemu vprašanju? Je to sploh možno? Verjetno ne in zato bi se morale neaktualne teme ki mirujejo več kot 2 leti izbrisati ker niso več aktualne in morda tudi moteče.Upam da se strinjate z mojim razmišljanjem .

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Glede na delež uprabnikov rojenih po osamosvojitvi, vprašanje če bi se sploh meli o čem pogovarjat
grin1.gif

lp

Edino pravilno zakaj bi se ukvarjali z zgodovino če je sedanjost dovolj zavožena.