Nažalost imam nepremičnino konzervirano v Nerezinah, ni lih jahta je pa gliser.... to je tud en moj fail. Hvalabogu je pod ameriško zastavo, da mi še davčna ne bluzi....
Kr se tiče otrok pa tko, omogočim jim vse kar se da. Sicer me tempo lajfa jebe priznam, vendar sem zadovoljen over all. Kar mi ni uspelo je to, da firma ne nese tako, da mi praktično nebi blo treba delat....
Žal te stopnje ne dosežem, kar si vzamem kot velik minus. Kjub temu si praktično lahko privoščimo marsikaj, moti me le davek ki ga plačam tej nesposbni državi.. Sicer najmanj kar se da, vendar za moje pojme še vedno ogromno.
To je največja bolečina kjub workaroundu, ki ga mamo. Se tolažim, da bo puf odplačan v dobrih 4 letih, da bo tempo šel mal dol in bo žena ostala doma. Je pa res da so razni hobiji kar dragi. Tudi od frocov. Če bi skenslal vse bi bili jurja lajši vkjučno z mojim..
Tko da ni lih vse črnobelo, je pa res da je furja non stop, še na dopustu pojejo telefoni itd...
Še enkrat vlaganje v froce pa mi je itak najbolj pomebno. Če pogledam blokarje, ki ne vejo kaj bi sami sabo in na koncu sedijo pri starih do 40 leta ali pa končajo pod Kokrškim mostom.
To ti je reality v Kranju....
Je pa dejavnost nek del delovne navade, če je pa luftanje pred blokom to kar je tebi očitno kul pa ok... mnenja so različna.