Citat:
Uporabnik stieber pravi:
uuu, v rit bi ga rad fasal?
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sposobna in pripravljena sem nares zelo velik, kar se spolnosti tiče. Noben se še ni pritožil glede tega.
Svaka čast!Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Čas v službi, je nujno zlo.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Seveda je šla v minus tvojemu računu. Kaj se zdaj neumnega delaš
ko si mi zadnjič dal svojo zlato viso, nisi nč reku kaj lahko kupim,
samo limit si določil
Citat:
Uporabnik decva pravi:
predanost?
ja ko sem ga imela rada-sem mu bila predana, pa ceprav nisem vedno sprejela njegovih idej...
ko sem zvedla kako je on predan meni, ko sem skozi leta nekako zlepla svoje srce... mi je zaenkrat predanost bedarija... prevec egoistov vidim v zivljenju, da se mi ne zdi smiselno se kadarkoli iti preko sebe....
(pa se po pravici: se kar cakam vezo kjer bo spostovanje, ljubezen, predanost... spontana in samoumevna... ker ce imas nekoga rad, ti ni nic težko! samo ce te pa on nima, potem pa ostanes ti tisti bedak, ki se je prevec trudil..)
Citat:
Uporabnik decva pravi:
ma sej jaz mislim, da teoretično vsi obladamo - moras bit se vedno ti, pa se kljub temu prilagajat, a ne spreminjat, se cim vec smejat, cim vec zabavat, ne obremenjevat z malenkostmi, imet "zdravo (cimveckrat, takrat ko ti pase, kjer ti pase)" spolnost, veliko mero medsebojnega spostovanja in zaupanja oz enostavno bit fer do partnerja...ce dodam pa se zeljo po potovanjih... pa mam ze skoraj svojega idealnega.ja, ampak v praksi je pa zmeraj prtljaga iz preteklosti s tem pa nezaupanje, strah, previdnost.., pa pomankanje prostega casa (posledicno manj moznosti, da spoznas novega partnerja ali pa manj moznosti, da prezivljas dneve spartnerjem), vse bolj obremenjujoce sluzbe, ..... pa en kup bremen, ki nam grenijo zivljenje (in partnerski odnos)