Prebolevanje

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kaj zaj to, sonick..veš , da bom jas dal za rundo, ko pridem v kontrolo v vaše kraje.. kar tak, ker ste dečki na mestu..če vam pa kako punco speluvam za kako uro, se ne sekirat..tak bo prišla cela nazaj..nič ji ne bo manjkalo..
grin1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Ko je gospodična menu sesula, je bil najboljše zdravilo, da sem prebil čim več časa s prijatelji. Tam sem si čim bolj zaposlil glavo, da nisem imel časa razmišljat o njej. Seveda pridejo trenutki, kotudi tam razmišljaš o nji, sam te zlo hitro prijatelji prebudijo iz te "zasanjanosti" in pal si že spet dobr za kakšno urco. Sn ga tud velik žural, velik spoznaval nove ljudi. In ščasoma so ti trenutki "zasanjanosti" zmeraj manj težki.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pa ne ne pišem tega ker bi bil obupan.....je pa kolega v neki čudni situaciji, da mu znam svetovat!!

Občasno prebiram tudi ta del foruma in opažam, da vsi, ki imate kakršnekoli težave z partnerji ali bolj delikatnimi stvarmi se ponavadi zgovarjate na; prijatelj ima težave, prijatelj tisto .... .

A imate nepismene prijatelje ali kaj, da ne znajo sami vprašat ? Da danes nima kdo dostopa do interneta pa skoraj ne morem verjet. Tako da, ne se pretvarjat, ampak odkrito povejte, da se stvar tiče vas in ne druge ali tretje osebe, naj vam ne bo nerodno.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
eni moji kolegi morjo v sluzbi celo delat, pa nimajo cajta srat po forumu
grin1.gif

navedel kot primer
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja..jaz zdajle prebolevam mačka, moj prijatelj je pa snoči imel težave
smile-1.gif

tako da je prijateljica s težavo zaspala
wink-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
moja kolegica je tud ob 2-am zaspala, je imela resne tezave z zaupanjem in radovednostjo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pa ne ne pišem tega ker bi bil obupan.....je pa kolega v neki čudni situaciji, da mu znam svetovat!!

Občasno prebiram tudi ta del foruma in opažam, da vsi, ki imate kakršnekoli težave z partnerji ali bolj delikatnimi stvarmi se ponavadi zgovarjate na; prijatelj ima težave, prijatelj tisto .... .

A imate nepismene prijatelje ali kaj, da ne znajo sami vprašat ? Da danes nima kdo dostopa do interneta pa skoraj ne morem verjet. Tako da, ne se pretvarjat, ampak odkrito povejte, da se stvar tiče vas in ne druge ali tretje osebe, naj vam ne bo nerodno.
Men tud ni glij jasn kdo sploh sprašuje za kolega. SEj ko slišiš za kkašno težavo poskušaš sam pomagat in poveš tisto kar misliš, ne pa da boš reku: "Jst ti pomagam čez dva dni, sam da vprašam na forumu." in pol: "Ej, štibr je reku, da morš tko narest."
bonk.gif
Pa kdo to dela?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ah ne, ne stekas ama nista.

kolegu povem, direkt u faco..pol pa cez kak dan ruknemo se na forum, da se mal smejim njegovi nesreci...sicer pa vcasih imajo kolegialne teme se posebej globoka resnicna sporocila, ki presegajo dojemanje navadnih in povprečni uporabnikov
evil.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
sicer pa vcasih imajo kolegialne teme se posebej globoka resnicna sporocila, ki presegajo dojemanje navadnih in povprečni uporabnikov
evil.gif

hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Če je že blo, se naj izbriše! Drugače pa mene zanima na kak način je najbolje prebolet nekoga oz lajšat bolečino v tistih trenutkih, ko je najbol hudo?? Lahko iz osebnih izkušenj, pa tudi kakšni izvirni predlogi so dobrodošli!!!

Jaz si nahitro poiščem kako lubico, še v istem tednu, mi kr pomaga da pozabim...

Sicer pa alko tut pomaga.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, marsikdo me vpraša za nasvet, ker sem pač znan kot izreden strokovnjak za medspolne odnose, odkar sem vidle korla, pa tudi za istospolne.