Ne, prislo je navodilo, da je treba nove HP umakniti iz uporabe ker naj bi prihajalo do zastojev. Zato so vsi menjali naboje z borbenimi kompleti iz zalog na postajah. Posledicno se bo opravil preizkus ali res prihaja do zastojev in na podlagi tega bomo govorili ali je strelivi res zanic ali pa je problem v cem drugem (kar sem opisoval ze prej).
Jaz sem reagiral na patriota zato, ker mi gre v nos, da se sedaj pisari o zastojih na berettah, ki so bili prisotni ze prej, ne pisari pa se, da so se v zadnjih par letih vsaj trije policisti poskodovali zaradi nepravilnega ravnanja s strelnim orozjem. Ko na policijskih igrah (kjer naj bi se zbrali najboljsi strelci s posameznih PU) dozivis, da policistka ne ve ali ima naboj v cevi ali ne, da pistolo obraca po strelski liniji in povzroci da se isti na njeni desni dobesedno filmsko mecejo po tleh in se zraven derejo "naboj v cevi", se vprasas koliko je se takih in ali so zastoji res problem streliva.
Bomo videli, saj mogoce je municija res zanic. To da je v policiji nekaj zanic ni nobena redkost =/