Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
“Ta dan so si izmislili zato, da so prikrili, da so bili tretjino vojnega časa Hitlerjevi vojni zavezniki in da bi se prikazali kot neki heroji in misleci. Izmislili so si laž,”
Ni kaj za dodati
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
“Ta dan so si izmislili zato, da so prikrili, da so bili tretjino vojnega časa Hitlerjevi vojni zavezniki in da bi se prikazali kot neki heroji in misleci. Izmislili so si laž,”
Ni kaj za dodati
Koga si to citiral?
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Anton Drobnič, nekdanji generalni državni tožilec in predsednik Nove slovenske zaveze.
27 april je dan upora proti okupatorju. To je povsem državotvorno. Komunisti pa ta dan slavite kot dan ustanovitve OF. Da so se komunisti borili za koga drugega je pa rdeča laž.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Živeli Američani za zmago.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Živel Praznik OF !
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Uporabnik Demz pravi:
Živel Praznik OF !
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Živel Praznik OF !
No ja, če ste komunisteki normalni Slovenci potem sem vesel, da me pošiljate v razne ustanove. Bolje biti nor, kot pa malikovati morilce, lopove in lažnivce.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Živel Praznik OF !
Bolimekjurac za američane! Če si ti prodana duša, jaz prav zagotovo nisem!Verjamem, da nas je še nekaj lojalnih tule gor - prav veliko pa očitno ne in to žalosti normalnega slovenca!
HmmCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Sem gledala dnevnik, da je čedalje več članov Zveze borcev, mladih, in to me veseli. Ob vsej tej poplavi desnega zblojenega bruhanja, je to le očitna reakcija na pranje možganov.
Upam, da se mladim čim hitreje odprejo oči o tem, kdo je pripomogel k pregnanju okupatorjev. Ne glede na to, kar se je dogajalo po vojni.
OF ima s tem, da je le laž. Nikoli ni bila ustanovljena z namenom, da bi Slovence branila pred okupatorjem ampak, da bi skupaj z nacisti in fašisti izvedli pokol nad Slovensko inteligenco in srednjim razredom.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Me lahko razsvetliš, kaj ima OF s tem? Pomojem je ravno nasprotno Al sem pa čepela na ušesih in ti danes več veš????
Lej, dans v tem kapitalizmu že vse sorte norčijam verjamem. Lahko pa tudi dokažeš, da veš več od tega
ggg in telek? je bilo preveč prazničnega okrepčila?Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
HmmCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Sem gledala dnevnik, da je čedalje več članov Zveze borcev, mladih, in to me veseli. Ob vsej tej poplavi desnega zblojenega bruhanja, je to le očitna reakcija na pranje možganov.
Upam, da se mladim čim hitreje odprejo oči o tem, kdo je pripomogel k pregnanju okupatorjev. Ne glede na to, kar se je dogajalo po vojni.lahko nas pa razsvetliš in poveš zakaj je jugoslovanska vojska kapitulirala pred nemčiji, italijo že v začetku vojne in so si po tem bolanem dejanju razdelili slovenijo.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Me lahko razsvetliš, kaj ima OF s tem? Pomojem je ravno nasprotno Al sem pa čepela na ušesih in ti danes več veš????
Lej, dans v tem kapitalizmu že vse sorte norčijam verjamem. Lahko pa tudi dokažeš, da veš več od tega