Praznik OF, 27 april 2016

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
“Ta dan so si izmislili zato, da so prikrili, da so bili tretjino vojnega časa Hitlerjevi vojni zavezniki in da bi se prikazali kot neki heroji in misleci. Izmislili so si laž,”

Ni kaj za dodati
stupid-1.gif

Bravo! JLA je prva odvrgla orozje pred okupatorjem in sodelovala z njim. Ne pozabimo tega!

I

Izbrisan uporabnik #9334

@Telex:

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
“Ta dan so si izmislili zato, da so prikrili, da so bili tretjino vojnega časa Hitlerjevi vojni zavezniki in da bi se prikazali kot neki heroji in misleci. Izmislili so si laž,”

Ni kaj za dodati
stupid-1.gif

Koga si to citiral?

Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Anton Drobnič, nekdanji generalni državni tožilec in predsednik Nove slovenske zaveze.

Sedaj pa še razloži meni, neukemu slovenčku, kdaj so bili slovenski, ali pa jugoslovanski borci (je precej vseeno), okupatorjevi zavezniki, pa še kar eno tretjino vojne pri nas, prosim. Sprašujem o partizanih seveda in ne o vseh mogočih izdajalcih in kvizlingih
rolleyes-1.gif
, da je jasno!

Namreč rodil sem se okoli 20 let prepozno (Hvalabogu!
tongue-1.gif
), da bi zadevo vedel iz prve roke. Tako sem prisiljen verjeti svojim staršem, ki so pa žal zadevo občutili na svoji koži.

Torej - razsvetli me, Mustafa!
cheer.gif

Nazadnje uredil moderator:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Pri nas nimamo vecstrankarskega sistema, veckrat dejano! Pri nas, 71 let po koncu vojne velja pravilo, ena stranka, en narod, en voditelj. Bolj kot v nacisticni nemciji!!
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Cg-syz7XEAEELF9.jpg
27 april je dan upora proti okupatorju. To je povsem državotvorno. Komunisti pa ta dan slavite kot dan ustanovitve OF. Da so se komunisti borili za koga drugega je pa rdeča laž.
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Živel Praznik OF !
cheer.gif
Živeli Američani za zmago.

Bolimekjurac za američane! Če si ti prodana duša, jaz prav zagotovo nisem!
10.gif
Verjamem, da nas je še nekaj lojalnih tule gor - prav veliko pa očitno ne in to žalosti normalnega slovenca!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Sem gledala dnevnik, da je čedalje več članov Zveze borcev, mladih
wink-1.gif
, in to me veseli. Ob vsej tej poplavi desnega zblojenega bruhanja, je to le očitna reakcija na pranje možganov.
Upam, da se mladim čim hitreje odprejo oči o tem, kdo je pripomogel k pregnanju okupatorjev. Ne glede na to, kar se je dogajalo po vojni.
frown-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Živel Praznik OF !
cheer.gif
Živeli Američani za zmago.

Bolimekjurac za američane! Če si ti prodana duša, jaz prav zagotovo nisem!
10.gif
Verjamem, da nas je še nekaj lojalnih tule gor - prav veliko pa očitno ne in to žalosti normalnega slovenca!
No ja, če ste komunisteki normalni Slovenci potem sem vesel, da me pošiljate v razne ustanove. Bolje biti nor, kot pa malikovati morilce, lopove in lažnivce.
stupid-1.gif

PS- itak pa se ve kaj je normalnoat= odnos večine do manjšine. Močno dvomim, da večina Slovencev malikuje morilce lopove in lažnivce
stupid-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
wink-1.gif
, in to me veseli. Ob vsej tej poplavi desnega zblojenega bruhanja, je to le očitna reakcija na pranje možganov.
Upam, da se mladim čim hitreje odprejo oči o tem, kdo je pripomogel k pregnanju okupatorjev. Ne glede na to, kar se je dogajalo po vojni.
frown-1.gif
Hmm
sprasujem se.gif
lahko nas pa razsvetliš in poveš zakaj je jugoslovanska vojska kapitulirala pred nemčiji, italijo že v začetku vojne in so si po tem bolanem dejanju razdelili slovenijo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Me lahko razsvetliš, kaj ima OF s tem? Pomojem je ravno nasprotno Al sem pa čepela na ušesih in ti danes več veš????
Lej, dans v tem kapitalizmu že vse sorte norčijam verjamem. Lahko pa tudi dokažeš, da veš več od tega
wink-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Me lahko razsvetliš, kaj ima OF s tem? Pomojem je ravno nasprotno Al sem pa čepela na ušesih in ti danes več veš????
Lej, dans v tem kapitalizmu že vse sorte norčijam verjamem. Lahko pa tudi dokažeš, da veš več od tega
wink-1.gif
OF ima s tem, da je le laž. Nikoli ni bila ustanovljena z namenom, da bi Slovence branila pred okupatorjem ampak, da bi skupaj z nacisti in fašisti izvedli pokol nad Slovensko inteligenco in srednjim razredom.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
wink-1.gif
frown-1.gif
Hmm
sprasujem se.gif
lahko nas pa razsvetliš in poveš zakaj je jugoslovanska vojska kapitulirala pred nemčiji, italijo že v začetku vojne in so si po tem bolanem dejanju razdelili slovenijo.
ggg in telek? je bilo preveč prazničnega okrepčila?
cool-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Seveda. Ti to enostavno veš. Vsa čast. Sem lahko tvoja prijateljica?
wink-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
wink-1.gif

Ok, vidim, da patriot, roberto, mamica in kompanija nimate pojma o zgodovinskih dejstvih! A gremo hitro obnovo? Kdaj se je začel napad na jugoslavijo?
6. aprila, 41 z bombandiranjem beograda! Se strinjamo ali ne?
Nemške, italjanske in madžarske sile so vdrle v jugoslavijo brez posebnih problemov. Se strinjamo ali ne? Jugoslavija je kapitulirala 17. aprila LETA 41!!! V tem času so slovenijo že razdelili med nemce (gorenjska, štajerska), italjane (dolenjska, notranjska) in madžare (prekmurje)

Ne vem ali se sploh ima še kdo kaj pogovarjat iz nami ali ne?....

Nimamo se kaj, sploh ko vemo kaj je KPS, ki je bil ustanovljen 27. aprila istega leta in pozival k osvobodilnem boju z namenom, da se po vojni polasti oblastil PROTI VOLJI NARODA, ki je zaupal svoje koristi na svobodnih volitvah pred vojno svojim voditeljem v času, ko upor ni pomenil za zavezniško zmago nobene koristi, za narod pa veliko izgubo krvi ob izkoriščanju težkega položaja v katerega je pahnil okupator pahnil slovenski narod!!

Poziv KPS na OF je bila IZDAJA NAD SLOVENSKIM NARODOM!! Srajni čas, da se neha prati možgane ljudem! Ampak forumaši načeloma niste preveč brihtni in je za vse kriv vatikan, Cerkev, škof Rozman, nikoli pa resnični sovražniki, ker je to pač pretežko doumeti in se predvsem izobraziti.