2 leti garancije, servis imaš v ljubljani, mariboru in murski za belo tehniko.
2 kolega imata samsungov pralni stroj in sta zadovoljna, znamka je le predsodek če imaš zaradi tega pomisleke, cena je vrhunska glede na to, kaj dobiš.
ima ogromno funkcij, je dosti tih, miren, realne obrate... blabla. odlično razmerje med ceno in kvaliteto.
meni največ pomeni to (pa veliko perem), da so dovolj velika vrata, da imam 7kg stroj, da imam kratki program in možnosti antialergijskih programov, dolg in intenziven program, zamik vklopa, realne obrate... na koncu mi vsak nudi to, le da bi dala za drugega verjetno pol več ali ceno enkrat več, zaradi "boljše" znamke.
tudi beko je ok, ampak me izredno moti filter, ki ga moram vsake 3 pranja čistiti, saj je tako majhen, da se takoj zabije in to čiščenje filta pomeni ogromno vode po kopalnici, ker pač vse ne gre ujeti oz. odtočiti drugam, ponovna centrifuga in ponovno čakanje... malenkost za nekoga, meni gre pa že pošteno na jetra. samsung ima kar dobro narejen sistem za čiščenje filta, saj prvo odtočiš vodo preko cevi in šele nato očistiš filter, ko ni več vode.