Citat:
Če rečem, da je to debilno, je to v bistvu kompliment. Pokazatelj tega kje smo. Pa niso fantje dost krivi ampak tisti, ki jih poslušajo, pa so se mal naduval in mislijo, da so genjalci. Ubogi reveži. V bistvu se mi pa smilijo. In tudi to je kompliment
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Inteligentni sploh ne hodijo v kino gledat takega sranja. Ker vedo, da še noben slovenski film ni bil dober
Komur pa je bil dober pa ne ve kaj je dobro.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pazi, lohk ga na.j ebeš, če se mu bo slučajno dal s tabo ukvarjat. Sam sem mel velik sreče, se mu ni dal.
Ne nč bat, ne bom se s tabo ukvarjal (upam da se bo kdo drug) nisi vreden tega si vse dokazal na kakšnem nivoju si. Samo preberem tvoje prejšne komentarje mi je vse jasnoCitat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Inteligentni sploh ne hodijo v kino gledat takega sranja. Ker vedo, da še noben slovenski film ni bil dober
Ti pa si ...
Pejt v opero, balet itd..., pa pusti normalne ljudi pri miru
Sem ga šel gledat v kino - predvsem zato ker je slovenski film, da podpiram domače ustvarjalce.
Meni je bil super film.
O inteligentnež se je spustil na osebno raven, a to je potem zadeva višjeinteligentnih?Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Ne nč bat, ne bom se s tabo ukvarjal (upam da se bo kdo drug) nisi vreden tega si vse dokazal na kakšnem nivoju si. Samo preberem tvoje prejšne komentarje mi je vse jasnoCitat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Ti pa si ...
Pejt v opero, balet itd..., pa pusti normalne ljudi pri miru
Sem ga šel gledat v kino - predvsem zato ker je slovenski film, da podpiram domače ustvarjalce.
Meni je bil super film.
Še enkrat za tebe in tiste ta počasne. Vidim, da imam že kar nekaj sledilcev-oboževalcev.
"Žaljenje. Pač pričakovan odziv tistih z nižjim IQjem, ker se ne znajo drugače branit.
Si se pač našel med tistimi z nižjim IQ, ki ti je bil film všeč. Verjetno si iz zgoraj omenjenega konca. Temu primerno užaljen in žali.... Ne bom ti zameril, ker se mi smiliš."
So malo bolj inteligentni od mene povedal kaj si mislijo o filmu tako da meni ni treba naprej razlagat, itak pa ne boste razumeli
kalbo ti se pa drži pirčka edino v tem si strokovnjakdrugje pa itak same traparije ven mečeš
Kdo se oglaša.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Dragi ajnštajn, teŠko se piše z ž...saj vsi vemo, da prsv brihten nisi veš...
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Kdo se oglaša.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Dragi ajnštajn, teŠko se piše z ž...saj vsi vemo, da prsv brihten nisi veš...Pojdi nazaj v jamo iz katere si se privlekel ali v prvi razred osnovne šole in se nauči brat ter pisat pa se potem oglašaj.
Zapuščam to temo, ker se oglašajo vedno večji pacijenti.
Jaz sem svoje mnenje povedal, ostalo so pa vaši problemi.