A ha ha haCitat:
Uporabnik Car pravi:
Važno, da si "malo vmes pogledal"!
V resnici pa s široko odprtimi očmi gledal do konca in še prevrtel nazaj.
Film je kar ok, imajo dobre fore, sem se parkrat dobro nasmejal. Kakšne globoke vsebine seveda nima, je tudi ni za pričakovati. Pač film za sprostitev. Tisti, ki ga ta film vsaj malo ne nasmeje, se laže ali pa je preveč zategnjen....
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
A ha ha haCitat:
Uporabnik Car pravi:
Film je kar ok, imajo dobre fore, sem se parkrat dobro nasmejal. Kakšne globoke vsebine seveda nima, je tudi ni za pričakovati. Pač film za sprostitev. Tisti, ki ga ta film vsaj malo ne nasmeje, se laže ali pa je preveč zategnjen....
Pa ni šans.Take budalaštine ne bi gledal, da mi plačaš. Pač sem pogledal vmes sem ter tja, da ne bo kdo rekel da v prazno tolčem.
Sproščam se jaz na kakšen drug način ne pa da bi take traparije gledal.
Kogar koli sem danes vprašal, če mu je bilo to všeč vsi povedo eno in isto: budalaština!
Carice moja ti pa kar hitr karto rezervirat za drugi del, da jih ne bo zmanjkal
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
A ha ha haCitat:
Uporabnik Car pravi:
Pa ni šans.Take budalaštine ne bi gledal, da mi plačaš. Pač sem pogledal vmes sem ter tja, da ne bo kdo rekel da v prazno tolčem.
Sproščam se jaz na kakšen drug način ne pa da bi take traparije gledal.
Kogar koli sem danes vprašal, če mu je bilo to všeč vsi povedo eno in isto: budalaština!
Carice moja ti pa kar hitr karto rezervirat za drugi del, da jih ne bo zmanjkal
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
žal...takle posiljevanje z (kvazi)gorenjščino mi nikakor ne sede. pa še skoraj prevajat sem moral...nehal gledat nekje na pol filma. uspeh vsekakor za tak budget, seveda gredo finance tudi za kvaliteten scenarij in vse. ki pa tukaj manjka. ajde, ne jamram, ker sem slovenc (gorenjc).
Meni dosti njihovih scen ni smešnih. Nekatere mi ne potegnejo tako da razumem da nekaterim film ne potegne.Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Jaz mislim, da premalo v zakup jeljete, da je Pr` Hostar posnela ekipa kolegov, ki so začeli s parodijami na internetu. Glede na to kako je film nastal in kak uspeh je doživel ga težko primerjamo z bilokaterim drugim slovenskim filmom, ker mu vsi ostali ne sežejo do gležnjev, kaj šele do kolen. Pa pustimo zdaj tukaj zgodbo in narečje. Petelinji zajtrk je tudi polovico posnet v prekmurščini.
Njihova ideja je in oni so film posneli. Vsaka jim čast za tak uspeh. Upam, da nadaljujejo v smeri snemanja filmov in slovensko filmsko sceno naredijo bolj gledljivo.
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Včeraj malo vmes pogledal
To ne moreš verjet kakšna traparija.
Če je pa to "dober" potem pa res ne vem. Igralci pojma nimajo o igranju...
No ja, za nas slovenčke je hiter dober. Poneumljanje samega sebe. In to potem trumoma gledat v kino.
Pa ni šans, da bi jaz to hodil gledat v kino. Pa če mi plačajo 50€ ne grem.