Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik zvezdica8 pravi:
No da ne boste preveč glasni in pametni, grad Brdo je bil za 2-urni sprejem ob dnevu človekovih pravic brezplačen, hrane je bilo naročene za 130 oseb - kanapeji, stregli so pa izključno vodo in nič drugega. Povabljene smo imeli otroke s posebnimi potrebami, downovim sindromom, kot vsako leto, da so nastopili. Za glasbo pa je poskrbel policijski orkester. TOLIKO O STROŠKIH!!!
Draga zvezdica8!
Glede na stanje v državi, glede na stanje v gospodarstvu, glede na "izjemne" plače večine Slovencev, bi morali "managerji" in politiki:
1. Sedeti na stolih za 25 evrov. Jaz že dve leti sedim na
podarjenem stolu (hočeš fotko?), ki sem ga dobil na Podarimo.si, pa mi še ni odpadla rit in nič ne kaže, da mi bo.
2. Voziti se v službo na biciklih! Jaz sem že pred dvema letoma dal stran avto, in porabim letno (dopust/rent-a-car, občasen taksi po Ljubljani) LETNO 400 - 500 evrov. Prej pa, ko sem imel še avto, kakih 3000 evrov letno, če ne več. Taksi pa vzamem
za svoj denar, ne za naš...
3.
NIMAMO KAJ PROSLAVLJAT, ne tako, ne drugače.
Vse dokler ne bodo plače/penzije 80% avstrijskih in ne bodo delovno aktivni + upokojenci dobili božičnice v višini ene plače/pokojnine, + Urlaubsgeld (denar za dopust).
Baje je v Avstriji vse našteto neobdavčeno, ne pa vsak drek (evro) v dohodnino, kot v Sloveniji
Varčevanje, kaj je že to?
Če ne drugega, je nekaj stalo tiskanje vabil, vstekleničena voda in vratar, ter varnostniki!
Pa mogoče še kakšen rešilec, ter gasilec...
Iskreno ti želim, da ne bi bila prepametna! Zna škoditi...