Jasno, tud v trgovini pred blagajno morajo počakat tako tisti, ki kupijo samo kruh, kot tisti, ki imajo poln nakupovalni voziček robe. Razen če je v trgovini drugače urejeno z hitrimi blagajnami itd...Citat:
Seveda, ego ga zajebava, on v škatli za 20+ jurčkov stoji, ti pa na prduli lepo mimo....
Ja, zakaj pa se ne urineš potem skoz do konca? A tisti, ki bodo kmalu na vrsti za plačat kaj težje čakajo od tistih, ki imajo še dolgo za čakat?Citat:
Saj na koncu se nikoli ne urivam....samo prve tri kolimetre kolone obvozim....
Moderatorji, tole prosm malo preštudirajte in sanirajte! Ali pa dajte dovoljenje, da majstru motoristu še jaz povem v enakem žargončku!Citat:
Pojdi srat na kakšen drug forum ! Ne bom te poskušal prepričevati, zakaj motoristi prehitevajo avtomobiliste, zakaj prehitevajo kolone, zakaj imajo nekateri dolge luči... Ve se zakaj: zato , samo zato, da tebe, govedo, je.bejo v glavo! Zato in izključno samo zato!!! Get the f.uck out of here!!! Bebec!
Ja čakaj tovariš, zakaj bi pa povzročil precej jeze pri avtomobilistih kadar bi se vrinil skoz do konca? Če pa ti, kot trdiš, voziš po pravilih? Tle ga pa ti malo serješ zdaj.Citat:
Ker bi na koncu povzročil precej jeze....tisti, ki vedo, da bodo stali kako urco jim je malo mar zame, tisti, ki pa so že čakali kako urco pa so občutljivi in zato se ne "urivam" na koncu temveč malo pred koncem. Psihologija tovariš, ob "vrivanju" voznika tudi pogledam in se na nek način zahvalim....ponavadi mi celo prijazno pomahajo.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Moderatorji, tole prosm malo preštudirajte in sanirajte! Ali pa dajte dovoljenje, da majstru motoristu še jaz povem v enakem žargončku!