Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Najhuje je, da so reke že povsem polne, teren razmočen, napoveduje pa se 2 dni obilnih padavin... Glede na GFS model je videti najhuje v petek zjutraj - 50mm/6h! Upajmo, da se bo do takrat kaj spremenilo in bodo šle padavine drugam.
meteoalarm je za jutri za Primorsko rdeče barve. Očitno bodo jutri Soča in njeni pritoki izjemno visoki. Oz, kakor gledam najnovejši Aladin, bo do konca sobote padlo res ogromno padavin. Če je že zdaj vse nafilano, kaj še bo?
Mogoče kdo ve, kjer bi se dalo spremljati aktualne pretoke rek. Včasih sem samo malo pogooglov pa sem takoj dobil, danes pa ne najdem nikjer.
Bi pa rad malo spremljal. Sicer me za danes ponoči ne skrbi, jutri pa res nič lepo ne obetajo.
Ne vem, če ti to kaj dosti pomaga, ker že cel popoldan ne dežuje.
Glede nato da je spet po radarju sodeč začelo, napovedano je pa za naslednja dva dni bo letos na žalost bolj kot ne zalit Božič.
Glede na to, da je bila včeraj zemlja še zmrznjena in e jetklo bolj kot ne po površini, bo danes verjetno malo bolj poniknila ta voda in je tahujš že mimo. Upam, da se ne motim.
Zadnjič je nekdo omenjal "ekstremno" nizke temperature za ta letni čas. Mislim da bo tole večji ekstrem, ki bo veljal za večjo površino kot tista nizka temperatura.
Me zanima če bo rojstni kraj spet "plaval" kot leta 90, 98 in ??.
Vidim pa da samo še v kamniku merijo pretok KB.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.