Sem vceraj nabavil v Mercator M Tehniki po rojstnodnevni ceni + popustom na Pika kartico omenjeni TV za 388 EUR. TV bo sluzil kot backup TV v spalnici. Predvsem me zanima naslednje, TV ima kao DVB-T/C MPEG-2 dekoder ter SD MPEG-4 s priloženo kartico. Nisem ravno domac na podrocju LCDjev ter teh dekoderjev, me pa zanima naslednje: Ali lahko spremljam digitalne kanale prek svojega kabelskega operaterja na tem TVju? Prodajalci so glupi kot noc, a to sem itak pricakoval. Sam ce ga vprasam, a to bo delal na kabelski? Odgovor: Ja mi smo klical uvoznika, pa je rekel da na kabelski dela. Ce ne bo delalo, nam lahko TV prinesete nazaj. Zdaj je TV se doma zapakiran in ne vem kaj naj z njim, obdrzim ali vrnem nazaj? Bom lahko gledal HD programe prek kabelske ali ne?
Sem gledal se LG 32LH2000 pa pac trgovec trdi da lahko z obema gledam HD kanale prek kabelske. Jaz sem pa malo skepticen. Sicer bom TV uporabljal zgolj za gledanje kabelske, pa ce bom kdaj v prihodnosti mogoce menjal na kak T-2, ce bojo kdaj nadaljevali z gradnjo optike (saj potem mi bo itak vseeno, ker bom imel setup box). Pa ce si nabavim kak media player v prihodnosti, ga mogoce kdaj pa kdaj priklopim nanj.
Sem gledal se LG 32LH2000 pa pac trgovec trdi da lahko z obema gledam HD kanale prek kabelske. Jaz sem pa malo skepticen. Sicer bom TV uporabljal zgolj za gledanje kabelske, pa ce bom kdaj v prihodnosti mogoce menjal na kak T-2, ce bojo kdaj nadaljevali z gradnjo optike (saj potem mi bo itak vseeno, ker bom imel setup box). Pa ce si nabavim kak media player v prihodnosti, ga mogoce kdaj pa kdaj priklopim nanj.