Citat:
Njen tip dela na zavarovalnici in seveda jo je prepričal, da lahko še kaj iztrži (no, v zapisniku piše: lahke telesne poškodbe, zvin vratne hrbtenice, za kar pa ne dobiš absolutno nič). Še pred prihodom policistov me je poklicala, da bom dobil obisk, ker je šla k zdravniku in blalala (ker ni bilo nič narobe, se mi je opravičevala, ker me je spravila v težavo in hotela obtožbo umaknit, a vem, da to ni možno).
Ko sem bral tvoj prvi post sem si ravno mislil - nekdo jo je ziher prepričal da lahko še kaj izcuza iz tega. In preberem tole tvoje zdajle....
V mene in punco je isto en priletel od zadaj. Pred parkirno hišo KC. Tam je itak tak asfalt, bilo je mokro, pač model se je malo zajebal in mislil da bom šel jaz čez rumeno...
Sam sem tudi pomislil, da bi kake bolečine prijavljal, ampak jih pač ni bilo. In kaj se čem pol lagat? Samo zato, ker bleferji pri nas vse dobijo? Hja, no, pač nisem tak balkanc, mam raje mirno vest. Pač probam živet po unem načelu - ne delaj drugim tega, kar nočeš da bi drugi tebi. In sem se z modelom zmenil, da mi da 80EUR da malo poštriham pa zgliham pleh Fieste, pa čeprav je bil odbijač malo opraskan, prtljažnik pa malo butnjen ampak vse je bilo na mestu in sem se samo vozil naprej.
Sicer pa imam bratranca, ki ne dela pizdarij z avtom samo takrat, ko špara za drugega ko je prejšnjega razbil. Tudi plačal je že precej za svoje nesreče, pa še vedno se vsi bojimo ko kupi avto in gre za vikend na "kakšno pivo". Rad bi ga spravil v nekaj, kjer bi varno (vsaj za druge) sproščal adrenalin, a kaj ko se vsakič naredi povsem isto...
Mogoče glede na to, da ne gre folk v zapor zaradi 100x ponovljenih pizdarij, dobijo občutek "noben nam nč ne more" in potem to samo še dejansko izvajajo...