Povojni poboji-grobišče?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Na golem otoku so bile ali žrtve komunistične paranoje ali tisti, ki so imeli jajca se upreti totalitarni komunistični oblasti. Nevretenčarji pa danes pljuvajo po teh ljudeh in poveličujejo partijske gospodarje, ki so jim ponižno kot cucki služili njihovi predniki.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pejt se jokat pa nehi. Če je bil na Golem Otoku si je verjetno to zaslužil.

Ej mišek a si je zaslužil tud 13 letni fant da je bil poslan na Goli otok - verjetno zato ker je sta bila tja poslana oče in mama in je partijo skrbelo da revež ne bi bil sam doma. Pa naj še kdo reče da je bil komunizem nečloveški
bonk.gif

Če želiš več podatkov javi ti pošljem ime in priimek ter sodbo v imenu ljudstva
uf-1.gif

lp
r

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Škoda ka pol še tebe niso poslal. A zdej ka maš pa kao ene podatke si pa frajer? Navadna domobranska [censored] si. Jst mam tud ogromno podatkov. Zakaj pa moji nebi bili tapravi? Sej mojo prababico je tud izdala 12 letna deklica po navodilih staršev. Rajko izdajalko.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Na [censored] mi gre ka so po 30 ali več letih še vsi pametni ka sosedova Micka. Zdej ka je pa v "navidezni" demokraciji pa si [censored] upa govort kot da je največji frajer.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
A si užaljen ker nisi več taglaven v tvoji vasi.
Tvoja prababica je imela pa res prfektne starše ki so si ji raje odrekli - verjeten je delala sramoto familiji tako kot ti.
Če bi tvoja glava lahko sprejela še kaj več kot samo tisto kar so ti komunajzarji vtepli v glavo bi uvidel da so komunajzarji zapiral na Goli otok komunajzarje (ki se niso strinjal da je josip večj bog kot pa stalin in Lenin) in ne Domobrance.
Da me, po tvojem, zmerjaš z Domobrancem sem ponosen, če bi me klical partizan bi te šel tožit zaradi razžalitve časti.
Jaz lahko pokažem dosje ki sem ga prislužil v jna zaradi zavzemanja za slovenijo in resnično enakost in ne samo za člane kpj - kaj pa ti lahk pokažeš razen blodenj po Alterju.
Bogi oče ki te je moral v jajc.. nosit, če bi jaz mel takzga sina kot si ti, bi se dal ustrelit.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Baš si pameten model :D Kva ma to veze z mojo familijo. V moji familiji smo vsi po duši komunisti in nevem zakaj bi bil jst črna ovca. Pa zakaj bi se prababici odrkeli starši? Kva ma to zveze z izdajalci. Mal si se zgubu fant , tebe so starši mal pozabl ne mene.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Hvala za pohvalo - ampak ne bat nisi prvi, ki mi je to rekel pa še pametnejši od tebe so bili.
A sem jaz napisal citiram: izdala 12 letna deklica po navodilih staršev????!!!!!!!!!.
Če bi mene starši pozabili bi bil zgubljen tip tako kot si ti. Poleg tega bi potreboval najmanj psihoanalizo ker bi se zamislil nad svojimi geni - sam priznavaš da ste komunajzarji, poglej po slovenskih gozdovih in se vprašaj kdo je klala po njih, in potem se zamisli in se pokesaj lahko pa greš k kakšni žrtvini žlahti in jo malo povprašaš kaj je lahko naredila noseča mama desetih otrok da so jo tvoji predniki zaklali. Napaka v tvoji familiji je samo ena : tvoja mati bi morala vsakič abortirati (pa nisem za splav ampak v tvojem primru bi naredil izjemo) ko je zanosila, da nebi Slovenske zemlje tlačili taki primerki kot si ti.
lp
r