Povezava zvočnikov z računalnikom!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.490
1.599
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Uffff, dela!!!
zmaga.gif

Škoda, ker ne morem sprobat, kok to gre na glas, ker že vsi spijo.... Al pa če vseeno probam?
rolleyes-1.gif

Aja, manjka mi pa en kabel, ker tisti črni, ki se razcepi na dva dela nima na koncu činčev, ampak nekaj podobnega, tako da imam na subwooferju prost izhod Subwoofer center! Bo še kaj drugače, če ta kabel najdem in priklopim?
sprasujem se.gif

Drugač pa že vsem sedaj 5*!!!
zmaga.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Brez Subwoofer/center ti delajo samo štirje zvočniki (sprednja dva in zadnja dva), ne dela pa ti center (daš ga na sredino pred sebe) in subwoofer seveda.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
verjetno ti dela zaradi tega ker imaš na ojačevalcu nastavljeno na 2 kanalni vhod....ko boš preklopil na prostorski zvok ti center in woofer nebosta delala

Car

POSTman
4. avg 2007
8.490
1.599
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
verjetno ti dela zaradi tega ker imaš na ojačevalcu nastavljeno na 2 kanalni vhod....ko boš preklopil na prostorski zvok ti center in woofer nebosta delala
To misliš na na tipki za preklop iz2/4CH na 6CH?
Ker če preklopim na 2/4CH mi res pol zvočnikov ne dela... Je pa tudi res, da če delam preizkus, mi ne dela tako kot bi moralo! Mi je pa zanimivo, zakaj je zraven tak kabel, ki ga ne morem nikamor vklopit?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Lahko slikaš ta kabel?

Sicer pa bi moral preklopit na 6CH, razen če imaš samo 4 zvočnike in subwoofer (če nimaš še petega zvočnika - center). Potem je bolje, da imaš na 4CH, ker drugače ne boš slišal govora (ki gre na center).

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ta kabel na sliki ne vem če spada sploh k temu sistemu glede na to da ga nimaš kam priklopi....drgač pa ko boš imel priklopljene vse kanale, se pravi vse priključke ti bo lepo špilalo na 6ch na vseh zvočnikih, če pa samo en priključek uporabiš pa ti špila v 2ch načinu na vseh zvočnikih.....pa še to, ta kabel na sliki je činč-banana, ostali ki si jih prej omenjal pa so vsi banana-banana, daj to ločit ker ni isto.....aja, pa vklopljen ali pa priklopljen tudi ni isto....daj malo bolj razumljivo pisat da ti folk lahko pomaga

Car

POSTman
4. avg 2007
8.490
1.599
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, maš prav, da ne pišem dovolj razumljivo, saj sem že na začetku napisal, da so bolj klobase vse skupaj....
smile-1.gif

V glavnem, stvar špila na 6CH tako kot mora, tako da je stvar zaključena! Hvala vsem!*****

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.315
9.523
113
EU
Verjetno imaš podobno kot ta ASUS mamaplata (W7)
1686846-Clipboard01.jpg

Priponke

• 1686846-Clipboard01.jpg
    1686846-Clipboard01.jpg
    73,3 KB · Ogledi: 151