Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
no jz sm naložu ta fw, zdj me pa zanima kako si povezu skp routerja
a mora bit SSID pr obeh enak? channel tud?
Citat:
Uporabnik Matisse pravi:
Zdravo!
Že dva dni se zajeb.... s temi ruterji in mi nikako ne uspe povezati v bridge. Prečesal sem net po dolge m in po čež, vse nastavitve štimajo pa nič.
Kot gateway imam Linksys WRT54G v7 iz kabla v wireles, sedaj pa bi rad ojačal signal, zato sem kupil Tplink WR741ND.
Prvo sem poskusil z originalnim firmwarom, potem z gargoyle, pa spet na original, pa spet na gargoyle pa vse nastavitve kot morajo biti pa nič.
Tudi sem opazil, da mi signala sploh ne oddaja, čeprav sveti lučka (preverjeno z Samsungom Galaxy) 10 cm od routerja.
A ima kdo kako idejo kaj delam narobe?
Citat:
Uporabnik Matisse pravi:
Zdravo!
Že dva dni se zajeb.... s temi ruterji in mi nikako ne uspe povezati v bridge. Prečesal sem net po dolge m in po čež, vse nastavitve štimajo pa nič.
Kot gateway imam Linksys WRT54G v7 iz kabla v wireles, sedaj pa bi rad ojačal signal, zato sem kupil Tplink WR741ND.
Prvo sem poskusil z originalnim firmwarom, potem z gargoyle, pa spet na original, pa spet na gargoyle pa vse nastavitve kot morajo biti pa nič.
Tudi sem opazil, da mi signala sploh ne oddaja, čeprav sveti lučka (preverjeno z Samsungom Galaxy) 10 cm od routerja.
A ima kdo kako idejo kaj delam narobe?
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Moje izkušnje govorijo o tem, da lahko WDS sicer konfiguriraš pravilno pa vseeno ne deluje. Zelo pomaga pa popoln izklop naprav , ki so vključene v zgodbo (nrp, routerja z dhcphem ,pa mogoče pol še dveh wifijev ki sta v WDSju). Tko da ne se zanašat na tele soft resete preko vmeniska za nastavotev, ampak zadeve fiziæno čisto izkopite po nastavljanju. V mojem pruimeru sm imel ista wifija(enak model istega proizvajalca).
lp