Potrebujete nekaj dobrega humorja?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.962
-8.672
113
Citat:
Vladimir Prosenik
Pismo, vedno bolj se mu kisa. S kisom pa še bolj
hysterical-1.gif

Nekoč je bil tole dokaj ok amaterski astronom
crazy1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
se je včeraj vse limalo po asfaltu, ko sem hodil. danes pa dež. jasno je, da je dež umeten. samo včeraj se mi ni zdelo dovolj čudno vse skupaj in nisem uporabil kisa... sedaj pa se ne morem sončit.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A je to mogoče kak proizvajalec kisa izmislil?
bonk.gif

Upam, da bo samo ostalo pri kantah kisa in cevmi zapičenimi v vedra, pa naj sami sebi delajo vreme, da se ne bodo začeli kakih gverilskih akcij it in polivat kisa ljudem po bajtah in avtih
rolleyes-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Nimam komentarjev.

Veste, pri nas v Bruslju smo pregledali vse to stanje, in smo se odlocili, da bomo uvedli davek na Kis in na Skisanost.

Bolj ko se ti je skisalo, cenejsi bo kis - resitev za krizo v eni potezi! Jebes IMF, saj imas EU.

Zdaj se pa opravicujem, zadnjic enkrat sem na letalu tole slikal, pa moramo danes zvecer v Lozi raziskati kaj vse lahko nalozimo notri, da se bo bolj prijelo lokalnih norcev.

(op.a.: Sicer je "dump valve" za kerozin na A340, ampak sem se spomnil na HAARPovce in sem MORAL slikat)

Priponke

• 1802614-photo.jpeg
    92 KB · Ogledi: 128

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
A mi lahko eden razloži, sem bil v trgovini, da bi kupil kis, najcenejši je bil bel kis za vlaganje. Pa nisem upal kupit, ker ne vem, če je dober al mora bit kis za solato? Aja, pa še to, mora bit vinski al je lahko tud jabolčni?
sprasujem se.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Rdečega alkoholnega vzemi, da ga boš caplu natočil, ko pride na meeting..saj ne bo razločil, ker je že prekurjen od šmarnice
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A nisi nič znanstvenika? Kupi par platojev vinskega rdečega, prozornega, potem alkoholnega za vlaganje itd.
Polivaj nekaj dni eno sorto, beleži rezultate. Nato drugo itd. Primerjaj rezultate. Najoptimalnejšo varianto potem vzemi za svojo. Deli izkušnje na netu. Kontaktiraj proizvajalca optimalne varjante jesha, zahtevaj svoj delež glede na rezultate raziskav.
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Najučinkovitejša je domača predelava šmarnice.....
se ga nažreš na mrtvo in skozlaš na sosedovo mejo in če je drug dan lepo sončno in vroče,...ma to skuri harpe čez pol Evrope....
ne bojo nas jebali ,
10.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ta je dobra ja, s tem ojačaš zakisanost z želodčno kislino! Pride do dvojnega eteričnega delovanja proti haarpu. Eterični komunalci se te metode pogosto poslužujejo.
zmaga.gif

Torej kupi šmarnico, pij dokler ti ni slabo, potem pa pobruhaj dvorišče, vogale hiše,... Pobruhaš lahko avto in preprečiš padanje toče po njem. Skratka nobenega umetnega oblaka, dežja in toče več.
cheer.gif

Tako lahko tudi vinograd zaščitiš pred točo...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
A nisi nič znanstvenika? Kupi par platojev vinskega rdečega, prozornega, potem alkoholnega za vlaganje itd.
Polivaj nekaj dni eno sorto, beleži rezultate. Nato drugo itd. Primerjaj rezultate. Najoptimalnejšo varianto potem vzemi za svojo. Deli izkušnje na netu. Kontaktiraj proizvajalca optimalne varjante jesha, zahtevaj svoj delež glede na rezultate raziskav.
smile-1.gif
Tole tvoje razmišljanje je čist ok, ampak....
Znanstveno razmišljanje je eno, drugo je pa politično prepričanje. Zato me skrbi nakup rdečega ali belega kisa. Sicer predvidevam, da so naši vanzemeljski sovražniki Janševi verniki, ampak vseeno, ne bi se rad nasral....
crazy1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Car pravi:
A mi lahko eden razloži, sem bil v trgovini, da bi kupil kis, najcenejši je bil bel kis za vlaganje. Pa nisem upal kupit, ker ne vem, če je dober al mora bit kis za solato? Aja, pa še to, mora bit vinski al je lahko tud jabolčni?
sprasujem se.gif
cenejši kot je boljši je.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
sprasujem se.gif
cenejši kot je boljši je.
Škrtuh , pravi srednjeslojaš , še na jeshu bi šparal
rolleyes-1.gif