Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Citat:
Uporabnik ales_beranic pravi:
@ Davidoff, Ja moji orgoniti delujejo ...

@ patriot, delavnice so večkrat, večinoma v sklopu Ekofejsta

Kje bi lahko kaj veš slišal. Prejšnji teden mi je stolklo ves krompir ter solato. Mrzlično iščem rešitev.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa elektromagnetnega sevanja prek tuljave priklopljene na 220V polne kovinskih opilkov tudi ne.

Cak, sam mal.

Emm... A ni elektromagnetno sevanje slabo, zlobno in nadzira ume ljudi?

Hrm. Damn. Spet sem neki zamudil.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Nevernik!!! Android ravno zaradi takšnih kot si ti, nikoli ne bo deloval. Pusti, da te energija najde. Zapiraš si krog proste energije, ki jo proizvaja pomladna trava sreče.

ales_beranic

Zelenc'
8. maj 2013
5
0
1
@Evrofil povejtj najprej kdo sploh si, da kot anonimnež pišeš karkoli, ni ravno neka vrlina

Me res zanima kaj počneš za dobrobit človeštva in planeta in odkod ti vso znanje, katerega zagotovo nimaš neizmerno veliko, saj se bahaš in pljuvaš po drugače mislečih.

In res si frajer, me kar v prvem postu žališ z batshit crazy, svaka ti čast in potem pričakuješ kakšen normalen odgovor?
Me zanima, če mi upaš v realnem svetu tudi rečt kaj takega, ha??

ales_beranic

Zelenc'
8. maj 2013
5
0
1
Na tem forumu si večina vas ne želi izvedeti ničesar o delovanju orgonske energije in orgonitih, našli ste temo o kateri nima nihče med vami pojma in veselo preganjate čas s pisanjem neumosti. Podobno kot, da bi debatirali o sladoledu, pa ga še nihče med vami ni niti videl, kaj šele poskusil.... in vse nas, ki smo ga že poskusili in vemo kakšen je, zmerjate z raznoraznimi imeni!!!!

Ne vem kje je problem in zakaj bi nekdo imel votlo glavo, če misli in razmišlja drugače???

Če še ne veste, vsa energija, ki jo oddajaš se ti v enaki obliki vrne, zamislite se malo o tem
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Jaz točno o tej energiji govorim. Sami negativci. Dajmo vsi skupaj, hepi hepi hepi.

Truthseeker

Zelenc'
6. maj 2013
16
0
1
ales beranic

Se pravi, da ko se po HAARP FB page/u in ostalih orgonsko orientiranih straneh pljuva in žali po posameznikih in po večinski GLUPI populaciji (99,98 %, ker le 0,02 % sta razsvetljena po vaših razlagah), se bo ta negativna energija vrnila nazaj k vam???
Ali vas varuje orgonski ščit in ste imuni na karmo???

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik ales_beranic pravi:
odkod ti vso znanje, katerega zagotovo nimaš neizmerno veliko, saj se bahaš in pljuvaš po drugače mislečih.

FIZIKA ZA 7 RAZRED OSNOVNE SOLE. To je to. Ce bi samo to razumel, potem bi ti bilo jasno kaj se zgodi, ko v bakreno tuljavo spustis elektricni tok.

Citat:

In res si frajer, me kar v prvem postu žališ z batshit crazy, svaka ti čast in potem pričakuješ kakšen normalen odgovor?
Me zanima, če mi upaš v realnem svetu tudi rečt kaj takega, ha??

V RL bi te, zaradi socialnih konvencij (ki mi jih tukaj hvala bogu ni treba upostevati, in te lahko takoj oznacim z primernim nazivom) najprej prijazno prosil, da se pocasi in brez nenadnih gibov odmaknes od mene, ker si ocitno rahlo neuravnovesen, in posledicno nevaren in nepredvidljiv. Ce se ne bi, bi ti zelo direkt povedal, da si "batshit crazy", in da se po kratkem postopku poberi.

Tretja opcija je tvoja glava v zid, kjer si bosta s tvojim betonskim kolegom (ki ocitno daje krasno zascito pred funkcionalnostjo kamene strele v elektricnem polju) lahko izmenjala nekaj kineticne in potencialne energije, pa tudi jasno demonstrirali Newtnove zakone (saj ves, prakticna aplikacija fizike, ki si jo ocitno presprical v OŠ).

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Se opravicujem. Res, slab dan imam.

Ves, nad glavo mi vesoljske ladje treskajo z Plazemskimi bombami, pa tudi tistile antenski stolp me proba ze vec dni preprogramirati, in me napada z EMP udari. V blatu sem tudi nasel neke male crne robotke, ki mi jih ne NASA nastavila, da bi me lazje okuzili z svojimi "programskimi usmeritavami". Upam, da me bodo dobri sosedje danes resili pred toco in nevihto s svojimi Orgonskimi Androidi, ker se mi res zacenja poznat vse to mucenje.

Zdaj pa oprosti, moram iti kupiti nekaj ametista, par litrov kisa in en toaster. Potem pa vse skuapj vrgel v banjo, razredcil na 200C (danes rabim bolj močno!) in si bom privoscil blagodejno orgonsko kopel! Potem bom kot nov, pa se zemljo bom pomagal obraniti s pomočjo kisa - medtem ko bom bral zbrana dela von Daenikena.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Čisto te razumem. Jaz ravno posodabljam androida. Veliki boter iz lože iluminatov, ki je velik mojster zmaja, mi je sporočil, da je nova verzija, ki naj bi uspešno blokirala vse tvoje probleme. Tole pišem iz antiplazemske komore v katero sem si speljal organski integrirani bio brezžični internet, prav si slišal, ta je veliko manj škodljiv od orgonskega integriranega bio brezžičnega interneta. Komaj čakam, da posodobim vse skupaj, ker mi v glavi že malo prasketa od vseh bomb in napetosti.

PS
Ko boš v banji, ne pozabi vklopiti toaster, samo tako boš resnično dosegel nirvano.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Evrofil, ne se pustit nanorobotkom! Več kot očitno so te reprogramirali! Pomaga ti lahko samo največji kontrator iluminatom v kompletni atmosferi Evrope vse do Madagaskarja!

http://vimeo.com/22776228

ales_beranic

Zelenc'
8. maj 2013
5
0
1
Vidim, da ste res same cvetke tukaj, ponovno same žalitve v okviru anonimnosti
frown-1.gif

je res škoda časa za vas, ne znate druga kot napadat in žalit