Potovalna agencija ROVIA TRAVELS

tony

Guru
23. jul 2007
9.804
1.577
113
A
A A
A A
A A

Boš znal črte piramide potegniti sam, ali ti naj pomagamo?
tongue-1.gif

(Edit: Eh, drek, formatting se je podrl. Skratka: nateg je.)

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Malinowc pravi:
Zdravo, ne delam nobene reklame nobenmu , kolega je vplačal omenjeni znesek 275€ , in me sedaj prepričuje da je to super zadeva, pa me zanima kaj je sploh to da se nebi tudi jaz naf.... če se je že on :D

Mores vplacat. Fant od moje punce je vplacal, pol pa se jaz in sta pol sla z mojo za 199 po osebi v ankaran. Zaj drugic pa grem sam za 189 v punat za dva dni, vse razen hotela in prevozaa ter hrane in pijace placano.

To je neki zlati paket. Upam da bom lahko sel, ker mam trenutno se zakljucno s soinvestitorji pri amwayu.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Dejstvo je, da se mora čimprej spravit noter, dokler je še placa pri koritu.

disc

Guru
4. feb 2011
2.464
588
113
Zdej ste me pa nasmejali s temi odgovori
hysterical-1.gif

Upam, da je avtor te teme dojel, da se naj kar čimdlje drži od tega
smile-1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Zdej ste me pa nasmejali s temi odgovori
hysterical-1.gif

Upam, da je avtor te teme dojel, da se naj kar čimdlje drži od tega
smile-1.gif

Pomojem je šel dvignit ves denar ki ga je lahko dobil ter plačal nepozabne počitnice
cheer.gif

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Zdravo, ne delam nobene reklame nobenmu , kolega je vplačal omenjeni znesek 275€ , in me sedaj prepričuje da je to super zadeva, pa me zanima kaj je sploh to da se nebi tudi jaz naf.... če se je že on :D

Mores vplacat. Fant od moje punce je vplacal, pol pa se jaz in sta pol sla z mojo za 199 po osebi v ankaran. Zaj drugic pa grem sam za 189 v punat za dva dni, vse razen hotela in prevozaa ter hrane in pijace placano.

To je neki zlati paket. Upam da bom lahko sel, ker mam trenutno se zakljucno s soinvestitorji pri amwayu.

467716-post_slo.gif

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.410
1.418
113
Citat:
Še vedno mi ni jasno zakaj nekateri na tem forumu pravijo da je bilo super in da so bili zadovoljni......

Ker te jeb....../mo. Al si blond al si blond. Ti odgovori so sarkastični, tebi pa bi moglo že po prvem potegnit, da je to piramida in spet ena velika nategancija.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Sem se veliko pozanimal o agencijah, ko se z mojo nisva mogla odločiti ali bi šla preko agencije v ZDA ali po svoje ... In še nikjer nisem izsledil, da bi kdo vplačat notri, da ima potem kar neke popuste.

To me spominja na ... 10 let nazaj nekje, tista aferica, ko je nek privatnik hotel, da vsak da nekaj sto tisočakov tolarjev, da jim podjetje zalaufa, potem pa imajo vsi doživljensko zaposlitev ipd .. in ko so mu dali denar, je odšel kar nekam .. ne vem, če so ga potem kdaj našli ...

Nisem še slišal za agencijo, da da kdo denar notri, da ima potem nekšne velike popuste.

Mogoče je pa res, ampak jaz dvomim v to ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.785
6.556
113
Že dolgo obstaja Timeshare model, podoben sistem kot je bil za sindikalne počitniške domove. Člani plačujejo članarino in izberejo, v katerem od njihovih objektov želijo preživeti teden dni.

Malinowc

Zelenc'
12. dec 2011
9
0
1
Ne razumem to da jim nihče nič ne naredi, predavanja imajo vsaki dan (bivša ASTRA) predavanja so ob 10-12-14-16-18 h , ne razumem zakaj jih potem inšpekcija ne obišče.
lp

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Sem se veliko pozanimal o agencijah, ko se z mojo nisva mogla odločiti ali bi šla preko agencije v ZDA ali po svoje ... In še nikjer nisem izsledil, da bi kdo vplačat notri, da ima potem kar neke popuste.

To me spominja na ... 10 let nazaj nekje, tista aferica, ko je nek privatnik hotel, da vsak da nekaj sto tisočakov tolarjev, da jim podjetje zalaufa, potem pa imajo vsi doživljensko zaposlitev ipd .. in ko so mu dali denar, je odšel kar nekam .. ne vem, če so ga potem kdaj našli ...

Nisem še slišal za agencijo, da da kdo denar notri, da ima potem nekšne velike popuste.

Mogoče je pa res, ampak jaz dvomim v to ...

Žajfa je genij za nekatere, jebemomater da res.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.753
910
113
tu in tam
Citat:
Ne razumem to da jim nihče nič ne naredi, predavanja imajo vsaki dan (bivša ASTRA) predavanja so ob 10-12-14-16-18 h , ne razumem zakaj jih potem inšpekcija ne obišče.
lp
daj že nehaj delat reklamo!
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.975
11.144
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
lp
daj že nehaj delat reklamo!
rolleyes-1.gif

Čisto ok je vprašal...tu nategujejo folk vsak dan 5 krat, po drugi strani pa boš utajil 20-30 k eur davka, pa bojo takoj pri tebi....gamad...