Potenje nog

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Pojma nimam, guglat se mi pa, po pravici povedano, zdajle ne da. Nekoč je bil na vest.si en prispevek z enim dohtarjem, ki je to tako razložil. (Ne zafrkavam...
smile-1.gif
)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hja, to je spet neverending debata o škodljivosti nanodelcev (glej podobne debate o antiperspirantih). Več študij je pokazalo, da le ti ne prehajajo kože, ampak še vedno se najde kup ljudi, ki mislijo (verjamejo?) drugače, vendar za to nimajo nobenih dokazov.

Kar se mene tiče, živimo v svetu, kjer je pričakovana življenjska doba dvakrat večja kot pred stotimi leti. Eni treehugerji bi pa očitno radi - živeli večno
evil.gif
.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Da malo obudim temo.

Se pravi preizkusili ste tudi od Akileine kremo - naj bi bila dobra. No, pri meni je tako, kot če se z ničemer nebi namazal. Še slabše je, ker potem ko se potijo noge, je še mastno zaradi kreme.

Mene predvsem zanima, ali obstaja kakšna rešitev, da bi tudi ko imam natikače imel suhe noge?
Za čevlje lahko preizkusim "nanosrebrne" nogavice, pa tudi nasplošno v čevljih, z nogavicami nekako ni tako moteče potenje.

Nekdo je omenil, da mu je pomagala krema,ki jo je izdelal galvanski laborotorij LJ lekarn - katera krema naj bi to bila?

Nekaj sem preizkusal namakanje v črnem čaju, ki naj bi pomagal. Ni efekta.

V glavnem kakršnekoli "update-ane" informacije dobrodošle. Aja, na operacijo nebi šel
ne-ne-1.gif

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Preskusil sem ca. 10 različnih izdelkov (tudi Scholl) ter nazadnje pristal na PADOVIS DEOSPRAY. Dobiš ga v boje založenih špecarijskih ali kozmetičnih trgovinah. Je pa spraj 100 ml na navadno šprico (ni pod pritiskom).

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Presaditev kože na nogah, druge rešitve ni
grin1.gif

Jaz bi si nabavil morsko sol, pa lepo noge namakat vsak večer, pred obuvanjem pa bolj debele bombažne nogavice da vpijejo čimveč znoja, pa vsake tolk s kakšnim osvežilnim sprajem našprical, da malo osveži in posuši nogo.

Sam sem imel iste težave (poleti 12 ur v bulerjih) ampak odkar nosim debele nogavice, tudi poleti, ni panike
smile-1.gif