Tisti ki znajo vozit imajo GO tablice in Idrijski grb.
Ne vem a sami delate piz.darije po parkingih pred bloki ali samo nabijate, ker sicer v praksi ni popolnoma nobenih problemov.Kp greš na Gorenjsko na parkingu nalepis kos črnega izolirca na P da postanes domacin
Kaj pa avtohtoni Obalan z npr. MB tablico. Špijon?Kako ni nobenih problemov.
Samo pomisli na cas v drugi polovici marca 2020 na obali.
Bil si mnozicni morilec, ce nisi imel KP tablice
Potem pa menjaj tablice kot gate, glede na to kje imaš lahko probleme. Sem bolj na strani teorije, da kreteni imajo povsod probleme, nekreteni pa nikjer, ne glede na tablico.Kako ni nobenih problemov.
Samo pomisli na cas v drugi polovici marca 2020 na obali.
Bil si mnozicni morilec, ce nisi imel KP tablice
Dober večer, prosim za razlago, če je mogoče. Po skoraj desetletju sem se vrnil v Slovenijo iz tujine. Živim v osrednjeslovenski regiji v manjšem kraju. Opazil sem, poleg močno povečanega prometa, da je veliko vozil s koprskimi tablicami (sonce na modri podlagi grba), ki jih prej nisem nikoli opazil. Ker dvomim, da imajo Primorci veselje se seliti v notranjost, me zanima vzrok. Racionalnega odgovora nisem našel. Mulc pravi, da je to zelo popularno, ker "da avto bolje zgleda". Kaj torej drži? Da je to neka kaprica, selitev Primorcev v notranjost, cenejše zavarovanje vozila na Primorskem ali kaj četrtega?
Vnaprej hvala, če se komu ljubi v tej primorski vročini napisati misel ali dve.
Znotraj istega reg. območja lahko menjaš grbe (seveda na obeh tablicah). Zaradi tega te ne bo nihče kaznoval.Dejte mi povedat kako je to z grbom... Znanec je prelimal ljubljanskega z grbom svoje vasi, pa pravi, da je to vseeno, ker itak tablico poves s kombinacijo crkn in stevilk (teh ne smes spreminjati), meni se pa cudno zdi, da bi bil kakrsenkoli poseg dovoljen oziroma sprejemljiv.