Potenje nog

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Ker imam hude probleme s potenjem nog (tudi ko nosim natikače), me zanima s čim si jih naj namažem, da se mi ne bodo več tako potile. Mogoče kakšna krema, puder, šprej???

hvala že vnaprej

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Moji tašči, ki se ji tudi ful potijo noge, malce ublaži vse skupaj tole . Pa morda si omisli kak osvežilen sprej, ki malo osveži in posuši nogo, ko jo daš iz čevlja (jaz imam nek mentolov sprej, ki sem ga enkrat kupila preko Oriflamea). Pa nujno bombažne nogavice in usnjeni čevlji, kadar nisi v natikačih. Baje pa tudi malce ublaži potenje nog, če jih namakaš v kopeli.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
moj stari si jih je pred spanjem s tekočim pudrom mazal in mu je full pomagalo.

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Tega se žal ne da odpraviti kar æez noč, namreč treba je paziti da so nogavice iz čistega bombaža, usnjeni čevlji, nikoli ne obuvati športnih copat brez nogavic, pa čimveč hoditi bos in noge zvečer pred spanjem namakati v mlačni slani vodi.
Moj sosed je imel strašne probleme glede vonjav nog pa si jih je s tem povsem ozdravil.
PS: Nogavice vzemi s stroja pred mehčanjem, ker bolje v pijajo pot če ne uporabljaš mehčalca.

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
thnx za nasvete....najprej bom poizkusil s kremo od Akileine...drugače pa sem bos tako rekoč vedno ko sem lahko, saj mi ni večjega užitka kot hodit bos....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kot so ostali omenili, uporabljaj samo 95-100% bombažne nogavice (100% je kar težko dobit, so vedno neke primesi zraven). To z nogavicami je zelo pomembno, nogavice iz sintetike vrži stran. Obvezno kupuj čevle ki so znotraj celotni oblečeni v usnje, zopet pusti pri miru sintetiko. Seveda redno umivaj noge, morda večkrat na dan in tudi če si aktiven si večkrat na dan preobleči nogavice. Po želji lahko tudi uporabljaš kak deodorant proti potenju vendar ne vidim potrebe.. Ko boš športno aktiven sezuj športne copate takoj po aktivnosti in ne hodit z njimi še domov ali pa na kako pjačko. Copate obvezno takoj dat sušit!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A si že stestiral tisto kremo?
smile-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A si že stestiral tisto kremo?
smile-1.gif

Veš da sem....za 1x kaže na uspeh, saj ni več takšnega potenja kot je bil prej (trenutno so noge čisto suhe
smile-1.gif
)...

@AvtoFun

Itak nosim samo bombažne nogavice + naredim vse kot si napisal (obutev pa je itak vedno višjega cenovnega razreda, ravno zaradi tega). Je pa res, da se mi v nogavicah noge ne potijo tako močno (če se mi že po nevem kolko urah nošenja) kot npr. takrat ko sem bos.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Potem pa si lahko morda omisliš še kak puder za noge, da si med dnevom kadar si v natikačiš malo "popivnaš" pot
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Ker imam hude probleme s potenjem nog (tudi ko nosim natikače), me zanima s čim si jih naj namažem, da se mi ne bodo več tako potile. Mogoče kakšna krema, puder, šprej???

hvala že vnaprej

Kupi si nogavice s srebrom, potile se ti bodo še vedno, smrdele pa ne.
smile-1.gif

http://www.jamito.si/stunfi.html

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Jest sem eden od ubijalcev z mojimi tačkami.
Probal že celo morje kremic in sprejev.
Deloval je samo sprej, ki ga izdeluje Galvanski laboratorij od Lj. lekarn. Našprical sem si tri večere zaporedoma in imam mir kakšen mesec.

Smotan

Zelenc'
21. okt 2008
8
0
1
Zelo teško je dobit 100% bombažne nogavice, mogoče kdo ve kje se dobijo? Včas so mel u H&M, nimajo več, u c&a sem nabavu 85% pa so sam za stran vržt, noge čist mokre v usnjenih čevljih...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Smotan pravi:
Zelo teško je dobit 100% bombažne nogavice, mogoče kdo ve kje se dobijo? Včas so mel u H&M, nimajo več, u c&a sem nabavu 85% pa so sam za stran vržt, noge čist mokre v usnjenih čevljih...

Poskusi še kje drugje kot pa v nizocenovnih diskontih oblačil...