Potapljanje

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.141
3.618
113
Si prebral temo nad tvoji zapisom?

Brez zamere ampak še zelo veliko se moraš naučit - predlagam kak potapljaški klub v tvoji bližini pa se pojdi nekajkrat z njimi potapljat.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.104
2.018
113
Iskajoč brata
ni nobene zamere... sem prebral...
Kar sem napisal za naprej, so itak vsi potopi planirani z inštruktorjem... kjer je namen, da združim vaje + kaj pogledat... pa itak se za vsak potok naredi načrt, ter se zmeniš, da ne greš čez svoj limit.

Sam vem, da sem v tej fazi, da ravno toliko vem, da nič ne vem :) do tega pristopam z velikim strahospoštovanjem

Za v klub mi pa zaenkrat še ne diši, ker se nimam časa prilagajati njihovem času.... se vem, da se čudno sliši, vendar bo moje potaljanje bolj priložnostno, pa vedno bolj na varni strani.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.141
3.618
113
Naj te opozorim, da na vsakem "turističnem" = toplomorskem potapljanju bo prvo vprašanje kdaj si se nazadnje potapljal in koliko potopov imaš za sabo. S ciframi pod 20 nimaš kaj, tam boš med total začetniki, ki ti ubijejo voljo do potapljanja.

Sem bil že v situacijah, da sem moral prevzet vodenje para/male skupine kljub temu, da sem normalno plačal potapljanje, ker se je moral dive master ali instruktor ukvarjati s takimi, ki so imeli AOWD, znali pa niso nič - ne hvala.