Pošta Slovenije

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
605
111
43
Glej, ne bom se prerekal s tabo. Sam to bom rekel, da imej več zaupanja v mladino.
Dejva rečt, da smo pr nas dobil enga tazga na rajon. Nese vse prdce ki so 30 let pr firmi vključno z mano. Pa so nekateri z njim v podobno pokroviteljskem tonu.
glej ga prdca, se neki casa nazaj si pa mlade, posebej mene dajal v nic in pametoval sto na uro, kak nimamo pojma, da ucis mlade ingje, ceprav se recmo jaz ukvarjam s takimi stvarmi v lajfu, ko se tebi se sanjajo ne...zdaj, ko je pa tvoj mulc na trgu (čeprav mu matura dela tezave) je pa vse ok?:valjamse: kaksen papak si.:eek:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.699
2.692
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Glej, ne bom se prerekal s tabo. Sam to bom rekel, da imej več zaupanja v mladino.
Dejva rečt, da smo pr nas dobil enga tazga na rajon. Nese vse prdce ki so 30 let pr firmi vključno z mano. Pa so nekateri z njim v podobno pokroviteljskem tonu.
Saj se ne prerekam s tabo! Samo razlagam ti situacijo na pošti. Čisto realno, tako pač je in nič drugače. Zaupanje v mladino? Zakaj je vsesplošno pomanjkanje delovne sile? Zato, ker mladine noče delati. Seveda pa so izjeme, ne gre kar posploševati. Svaka čast sinu, da hoče delati. Zanima pa me, v čem ta poštar "nese vse prdce"?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in jendomen

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
605
111
43
Tebi bi bilo treba odpret svojo temo, pa zaklenit iz vseh ostalih, ker samo serješ po vsem, kar leze in gre. Pa bi tam svoje mentalne prdce lepil.
Če se že gremo, si ti najbolj pametn prav v vsaki temi, ki obstaja na forumu-od politike do avtov, ni da ni, zravn pa kaj dosti pojma nimaš, vtakneš se pa povsod zraven kot vegeta.o_O

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.166
10.403
113
Saj se ne prerekam s tabo! Samo razlagam ti situacijo na pošti. Čisto realno, tako pač je in nič drugače. Zaupanje v mladino? Zakaj je vsesplošno pomanjkanje delovne sile? Zato, ker mladine noče delati. Seveda pa so izjeme, ne gre kar posploševati. Svaka čast sinu, da hoče delati. Zanima pa me, v čem ta poštar "nese vse prdce"?
Ne delam na pošti. Mulc pa mora delat, nima izbire.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.166
10.403
113
glej ga prdca, se neki casa nazaj si pa mlade, posebej mene dajal v nic in pametoval sto na uro, kak nimamo pojma, da ucis mlade ingje, ceprav se recmo jaz ukvarjam s takimi stvarmi v lajfu, ko se tebi se sanjajo ne...zdaj, ko je pa tvoj mulc na trgu (čeprav mu matura dela tezave) je pa vse ok?:valjamse: kaksen papak si.:eek:
Ne mlade na sploh, tebe, ker si nevzgojen mali pametnjakovič.
Si še motonaroki, ki s tičem v roki sanjaš o manekenkah, al si že motoroki?

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
605
111
43
Ne mlade na sploh, tebe, ker si nevzgojen mali pametnjakovič.
Si še motonaroki, ki s tičem v roki sanjaš o manekenkah, al si že motoroki?
:eek:stari, tole se pa vidi, da je pa že bila pozna ura zate..bom moral počakat na zaključek magisterija, ki sem ga zdaj vpisal, da bom lahk tole tvoje skrpucalo dešifriral....:cool:

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.166
10.403
113
:eek:stari, tole se pa vidi, da je pa že bila pozna ura zate..bom moral počakat na zaključek magisterija, ki sem ga zdaj vpisal, da bom lahk tole tvoje skrpucalo dešifriral....:cool:
A magisterij rabiš za tole fešifrirat? Če si pa mislil da bo magisterij čudežno vplival na spoštovanje ljudi se pa motiš. Še vedno si in boš nevzgojen.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
605
111
43
A magisterij rabiš za tole fešifrirat? Če si pa mislil da bo magisterij čudežno vplival na spoštovanje ljudi se pa motiš. Še vedno si in boš nevzgojen.
Kakor si nepismen, bom zgleda moral narediti še doktorat, da bom približno razumel tvoje nebuloze...
kar se tiče spoštovanja- spoštujem ljudi, ki si to zaslužijo, z enim ali dvema papkoma s foruma se pa ne bom kaj dosti obremenjeval, ker vam je spoštovanje španska vas, kakor berem tudi druge komentarje--raje se sekiraj za svoje mulce, da ne bodo kot ti...

ostali nabijači- ne mislim ostati "samo" na magisteriju iz elektrotehnike, da se ne bo kdo sekiral zaradi njegovega "nizkega nivoja" :valjamse::bonk:

• Haha
Reactions: jest5

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.993
10.519
113
EU
Fantje, tema je o Pošti, katera je uvedla nove storitve..
- Hitra pošta.
- Navadna pošta. Čaka na naslednji dan
- Manjka polžja pošta. Čaka naslednji teden
- Še svetovna premiera, Ultra počasne, ki čaka naslednji mesec...
- Lahko še dodate kakšno...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.242
7.388
113
Bolonski "magisterij" pač ni nekaj, s čemur bi se lahko metal ven. Tisti po starem programu je pa dejansko bil nekaj več.
Sem ravno mislil omenit, da je predvsem pomembno kam je vpisal študij. Podiplomce iz raznih "almamater" preziram in čisto vsakeko čistilko, varnostnika, vzdrževalca, (you name it) spoštujem neprimerno bolj kot to skupino ljudi.