Pošta Slovenije

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
539
18
18
Svaka čast, da si še policijo vmešal! Bravo res!!! Kakšen si ti bedak, moraš biti res težak človek! Srečna tista, ki te je zgrešila... :obesise:
Paket je po pregledu posnetka nadzorne kamere bil odtujen - ukraden (še enkrat preberi pa potem komentiraj). Napaka poštarja, da je pustil pred vrati.

PS: Tukaj si samo ti bedak in bi te rad videl, če bi tebi izpred vrat ukradli paket. Posredno nosi odgovornost tudi poštar - dostava.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.557
1.754
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Paket je po pregledu posnetka nadzorne kamere bil odtujen - ukraden (še enkrat preberi pa potem komentiraj). Napaka poštarja, da je pustil pred vrati.

PS: Tukaj si samo ti bedak in bi te rad videl, če bi tebi izpred vrat ukradli paket. Posredno nosi odgovornost tudi poštar - dostava.
Še enkrat-zadnjič: Stvar se najprej rešuje s Pošto, potem pa se ukrepa dalje!

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

jezek

Guru
24. jul 2008
3.642
1.531
113
Ne bom nikogar branil, ker se je na pošti tudi ogromno spremenilo, kar se tiče zaposlenih, ampak govorim iz lastnih izkušenj in izkušenj sodelavcev, zato ti lahko govoriš kakor hočeš. Pa ne delam na Pošti pol leta....
Jaz ne govorim kakor hocem ampak tako kot je. Verjetno vem bolje kaj se dogaja z mojimi paketi kot ti....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.990
11.118
113

kje zivis, ljubljana bronx da to kar tako kradejo izpred hiš?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.510
5.054
113
Pri dostavi paketa, če me ni doma, me praktično edino Pošta kliče, če ga pusti pred vrati. Pošta ima konec koncev edina resen sistem, kjer lahko greš paket iskat na zmeraj isto lokacijo, torej na pošto, če ti je pustil obvestilo. GLS ima paketomat, kar je super in uporabim, če je dovolj majhen paket. Ostale dostave so večji problem.
Nekaj je odvisno tudi od pošiljateljev, če sploh izpišejo pri naslovniku telefonsko številko.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.484
841
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Prednostna pridejo naslednji dan, neprednostna v treh dneh. Razlog je v tem, da se ponoči v poštnih centrih obdela samo nujne pošiljke. Tudi priporočena pisma moraš doplačati za nalepko Prednostno, drugače ne bo naslednji dan.

En komentar na tole. Ene parkrat sem že na šaltru spraševal kaj pomeni "prednostno" in mi je gospa povedala, da ta pisma prispejo naslovniku načeloma naslednji dan. Jo vprašam kaj točno misli z definicijo "načeloma"..mi odgovori, da včasih pride naslednji dan, včasih pa tudi ne. Se pravi četudi plačam prednostno, ni nujno, da naslovnik dobi naslednji dan (razumem višjo silo ampak ta ni bila omenjena kot glavni vzrok)...:bonk:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.557
1.754
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
En komentar na tole. Ene parkrat sem že na šaltru spraševal kaj pomeni "prednostno" in mi je gospa povedala, da ta pisma prispejo naslovniku načeloma naslednji dan. Jo vprašam kaj točno misli z definicijo "načeloma"..mi odgovori, da včasih pride naslednji dan, včasih pa tudi ne. Se pravi četudi plačam prednostno, ni nujno, da naslovnik dobi naslednji dan (razumem višjo silo ampak ta ni bila omenjena kot glavni vzrok)...:bonk:
Traja dlje samo v primeru višje sile! Si zdaj srečen?
P.S.: Pač naroči viagro par dni prej, ne čakaj zadnji trenutek!

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Praktično vsa dostava je šla v krščen duš. Sploh nočem vedeti kaj počejo s paketi med tranzitom glede na moje izkušnje z dostavo od paketnega centra do mene. Zadnjih 5 paketov iz amazona:

1x Pošta ali pogodbenik (sledenje je bilo na sledenje.posta.si) pustil paket na stehi višjega avtomobila kamor je še dosegel iz ulice. Nič obvestila nikjer, zvečer slučajno šel gledat sledenje in videl da je bil paket dostavljen. Potem sem šel gledat v temi okoli hiše.
2x poštar ali pogodbenik VRGEL paket iz vrat pri ulici do vrat od hiše. Razdalja je ene 4m v daljavo in 1.6m v višino. Vsakič noter elektronika. 1x tipkovnica 1x ram za komp.
1x EO zrinil ožji paket z usb ključi v nabiralnik in počil plastiko na enem od ključev kljub temu da sem označil da želim da je dostavljen na petrol in tudi pisalo mi je da je dostavljen tja. Zaposlen na Petrolu je trikrat pregledal vse pakete tam, ženska na EO je bila komplet nesposobna in v nobeno pomoč. Obljubila da dobim odgovor. Doma sem videl da je paket v kaslcu. Nisem javil. Odgovora pa tudi nisem prejel.
1x EO izgubljen paket

Nazadnje sem čakal na nek mini računalnik in sem vse preklical in praktično prosjačil naj sporočijo tistemu ki dostavlja naj POKLIČE ker je VEDNO nekdo doma in naj ne meče robe čez vrata na ulico! Še najboljše izkušnje imam z DPD ki res vsakič pokliče in dostavi kamor ga prosim. Ma kaj ko mi fant ki vozi pri nas dostavlja samo pasjo hrano za katero mi je pa res vseeno če jo iz letala vrže pred bajto.