Pošta Slovenije

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
539
18
18
Svaka čast, da si še policijo vmešal! Bravo res!!! Kakšen si ti bedak, moraš biti res težak človek! Srečna tista, ki te je zgrešila... :obesise:
Paket je po pregledu posnetka nadzorne kamere bil odtujen - ukraden (še enkrat preberi pa potem komentiraj). Napaka poštarja, da je pustil pred vrati.

PS: Tukaj si samo ti bedak in bi te rad videl, če bi tebi izpred vrat ukradli paket. Posredno nosi odgovornost tudi poštar - dostava.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.556
1.758
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Paket je po pregledu posnetka nadzorne kamere bil odtujen - ukraden (še enkrat preberi pa potem komentiraj). Napaka poštarja, da je pustil pred vrati.

PS: Tukaj si samo ti bedak in bi te rad videl, če bi tebi izpred vrat ukradli paket. Posredno nosi odgovornost tudi poštar - dostava.
Še enkrat-zadnjič: Stvar se najprej rešuje s Pošto, potem pa se ukrepa dalje!

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

jezek

Guru
24. jul 2008
3.633
1.529
113
Ne bom nikogar branil, ker se je na pošti tudi ogromno spremenilo, kar se tiče zaposlenih, ampak govorim iz lastnih izkušenj in izkušenj sodelavcev, zato ti lahko govoriš kakor hočeš. Pa ne delam na Pošti pol leta....
Jaz ne govorim kakor hocem ampak tako kot je. Verjetno vem bolje kaj se dogaja z mojimi paketi kot ti....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.988
11.114
113

kje zivis, ljubljana bronx da to kar tako kradejo izpred hiš?